Staffroom HR asiantuntija Catia zu Putlitz & Helsinki Horse Show´n myyntijohtaja Taavi Tonttila

Lokakuussa lähestyvä Helsinki Horse Show on saanut jälleen uuden yhteistyökumppanin. Horse Show’n kumppanipalettiin on liittynyt henkilöstö-, taloushallinto- ja lakipalveluita yrityksille tarjoava Staffroom. Staffroom mieltyi erityisesti Horse Show’n ympäristötekoihin ”Jumps Green” -brändin alla sekä laajaan Horse Show’n yritysverkostoon.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uudesta yhteistyökuviosta”, myynti- ja markkinointijohtaja Taavi Tonttila toteaa.
”Näkyvin ja alkumetrien konkreettinen yhteistyö alkaa sillä, että Staffroom asettaa henkilöstöresurssin Horse Show’n käyttöön, toteuttamaan lähestyvän suurtapahtuman kunnianhimoiset ympäristö- ja vastuullisuustavoitteet” Tonttila jatkaa.

”Ilmastonmuutos on laajamittainen uhka koko maapallolle. Meillä jokaisella on vastuu kannettavana päästöjen pienentämisessä ja myös monet yritykset pyrkivät omilla valinnoillaan kehittämään ratkaisuja kestävyyshaasteisiin, toteaa HR-asiantuntija Catia zu Putlitz. Helsinki Horse Show -tapahtuman ympäristöystävällinen toteutus on ainutlaatuinen ja innostava esimerkki meille kaikille vastuullisuutta tavoitteleville toimijoille. On ilo ja kunnia olla tapahtumassa mukana” Catia zu Putlitz jatkaa.

 


Staffroom on valtakunnallinen pk-yritysten HR & yrityspalvelukumppani, joka tarjoaa operatiivisia sekä asiantuntijapalveluita.
Yrityksen ydintoimintoja ovat henkilöstö-, työkyky-, taloushallinto- ja lakipalvelut.

Helsinki Horse Show järjestetään 37.kerran Helsingin Jäähallissa 18.-22.10.202