Media

Tervetuloa Helsinki Horse Show´n mediakeskukseen

Tervetuloa esteratsastuksen maailmancupin osakilpailuun ja ratsastuksen suuratapahtumaan Helsinki International Horse Show´hun 19.-23.10.2022.

Median akkreditoituminen tapahtumaan on alkanut ja päättyy 10.10.2022

Mediakortti myönnetään niille tiedotusvälineiden ja merkittävien sosiaalisten medioiden edustajille, ja valokuvaajille, jotka tulevat Helsinki Horse Show´hun työtehtäviin.

Ilmoitamme erikseen niille, joiden akkreditoitumista ei ole hyväksytty, henkilökohtaisesti 11.10. mennessä. Mediakortin saa lehdistökeskuksesta (Royal Club) 19.10. alkaen. Lehdistökeskuksen sisäänkäynti on Jäähallin pääovien, Nordenskiöldinkatu 11-13, vasemmalla puolella.

Lisätietoa

Lehdistöpäällikkö Kati Hurme, p. 040-5144753, kati.hurme@helsinkihorseshow.fi

Helsinki International Horse Show

Helsinki Horse Show on maamme suurin sisäareenatapahtuma ja ainoa korkeimman viiden tähden kansainvälinen ratsastuskilpailu. Suurtapahtuman kohokohdat ovat Land Rover Grand Prix ja Longines FEI Jumping World Cup™. Helsingin maailmancupin osakilpailu kerää maailman kärkiratsastajia Helsingin Jäähallille 19.-23.10.2022 kisaamaan yli 400 000 euron rahapalkinnoista ja tärkeistä mc-pisteistä matkalla World Cup Finaaliin.

Helsinki Horse Show office
office@helsinkihorseshow.fi

SOSIAALINEN MEDIA
Facebook @HelsinkiHorseShow
Instagram helsinkihorseshow

#helsinkihorseshow #jumpsgreen #hihsmoments