Tapahtumainfo

Vuoden 2020 tapahtumainfoa päivitetään jatkuvasti

Tiedote 2.4.2020

Helsinki Horse Show’n valmistelut jatkuvat poikkeustilanteesta huolimatta normaalisti. Katseemme on kohti lokakuun tapahtumaa ja ohjelmasisältö tulee olemaan totuttuun tapaan korkealaatuista ja huippukiinnostavaa. Luotamme siihen, että syksyllä koko ratsastuskansa voi kokoontua yhteen juhlimaan SRL:n 100-vuotista taivalta ja nauttimaan Horse Show’n huippuannista.

Mitä lipulleni tapahtuu, jos Horse Show joudutaan perumaan?

Mikäli Horse Show joudutaan perumaan, palautetaan lipun hinta asiakkaalle. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua (alkaen 3,50 €).

_____________

Yleisölle on luvassa kiehtova ja monipuolinen ohjelma – paljon uutta ja paljon perinteistä. Keskiössä on ratsastuksen kansainvälinen huippu-urheilu, onhan Helsinki rankattu yhdeksi maailman kovimman maailmancup-liigan huipputapahtumaksi. Tämä takaa jatkossakin, että maailman ehdotonta eliittiä kilpailee Helsingissä lokakuussa.

Helsingin Jäähallissa nähdään Horse Show -viikon aikana 500 hevosta, 400 ratsastajaa ja 1000 kilpailustarttia. Lähes 500 mahtavaa vapaaehtoista antavat vuosittain tärkeän työpanoksensa tapahtumaan ja yli 40 000 kävijällään Helsinki Horse Show on monella mittapulla maamme suurin hevostapahtuma. Kun megatapahtumaan liitetään vielä laatukriteerejä, yli 90 % tyytyväisyysarvioita yleisöltä ja kansainväliseltä ratsastusyhteisöltä, ovat odotukset katossa. 

TARPEELLISTA TIETOA TAPAHTUMAN KÄVIJÄLLE

YLEISTÄ TIETOA TAPAHTUMASTA

YHTEISTYÖKOKONAISUUDET