Martin Fuchs ja Commissar Pezi, kuva Aino Tervonen

Muista rakkaitasi mieluisalla lahjalla. Hevosurheilun ystävän paras joululahja on lippu Horse Show’hun. Nyt tarjouksessa sekä Supersunnuntai 27.10.2024 että All Event 2024 -lippu 23. – 27.10.2024

Supersunnuntai 89,50 € (norm. 109,50 €)
Supersunnuntai on nimensä mukaisesti oikea supernäytös. Horse Show -viikko huipentuu tähän koko päivän kestävään näytökseen. Näytös sisältää useita kansainvälisiä ja kotimaisia kilpailuluokkia. Päivän kohokohta on aina huikea pääluokka, Longines FEI Jumping World Cup™, missä kansainväliset huippuratsastajat metsästävät tärkeitä maailmancupin pisteitä. Ohjelma sisältää myös huimaan suosioon nousseen miniklinikan. Väliajalla tarjoutuu mahdollisuus tehdä ostoksia runsaassa Horse Expossa ja nauttia ravintolapalveluiden herkuista. Liput myynnisä Ticketmasterissa.

Lassi Lehmusto ja Vekard, kuva Aino Tervonen

All Event -lippu aikuiset 295 €, nuoret 225 € (norm. 349 € / 249 €)
All Event -lippu tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia Horse Show’sta täysillä. Lippu sisältää kaikki näytökset keskiviikosta 23.10. sunnuntaihin 27.10. Viikko pitää sisällään paljon huippu-urheilua, kansainvälisiä tähtiratsastajia ja heidän upeita hevosiaan. Lisäksi areenalla nähdään kotimaista parhaimmistoa amatööreistä Grand Prix -ratsastajiin. Esteratsastusta, kouluratsastusta, miniklinkoita, suomenhevosia, nuoria hevosia ja show-ohjelmaa. Laaja Horse Expo, mahdollisuus seurata huippujen verryttelyä, runsas ravintolavalikoima ja ystävien kohtaamiset takaavat sen, että Horse Show Helsingin Jäähallilla on vuoden ehdoton kohokohta! Liput myynnissä Ticketmasterissa.

Tarjoukset ovat voimassa 1. – 31.12.

Liput myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa ja Ticketmasterin lippukaupoissa. Lippukaupoissa maksuvälineinä käyvät useimmiten myös kulttuuri- ja liikuntaetusetelit.