Huippu-urheilun seuraamisen lomaan on hyvä käydä välillä ruokailemassa. Jäähallin ravintolat, kahvilat ja ruokakioskit tarjoavat todella monipuolisen kattauksen ruokia, joista jokainen varmasti löytää mieleisensä.

Oheisesta kartasta näet missä ravintolat ruokailupisteet sijaitsevat hallissa.

Toisessa kerroksessa on kaksi ravintolaa, Marios ja Pepe´s. Marios tarjoaa a la carte -annoksia, ja Pepe´s tarjoaa brunssia ja päivällistä. Pöydän voi varat jo nyt ja tutustua menun tarjontaan:

ravintolat.helsinginjaahalli@restel.fi

Sisääntulokerroksessa kävijöitä palvelevat ruokapisteet ja kioskit, joiden tarjonnassa laaja valikoima mm. lämpimiä panineita, skagenrullia, ceasarwrappeja, pastaa, päivän keittoa, hodareita ja burgereita myös kasvisvaihtoehdolla, reissumiehiä, salaatteja, jugurtteja, jäätelöä, leivonnaisia, erikoiskahveja, viiniä ja samppanjaa.

Omien ruokien tuominen jäähalliin on kielletty. Hallin ruokatarjonnassa on pyritty huomioimaan allergiset ja erityisruokavaliot, niin että jokaiselle löytyy jotain sopivaa.

Jäähallin välittömässä läheisyydessä Mannerheimintiellä on myös useita ravintoloita sekä alle kilometrin päässä ruokakauppa. Jäähallilta voi poistua välillä, lipun voimassaolon aikana, kunhan muistaa piipata lipun ulos mentäessä lipuntarkastajalla. Näin pääsee myös takaisin sisälle samalla lipulla.

Lisätietoa ravintoloista