Jone Illi on tänä vuonna onnistunut kaikessa! Juuri 15 vuotta täyttänyt Illi on junioreiden Euroopan mestari, Pohjoismaiden mestari ja Suomen mestari. Hänellä on myös tältä kaudelta yli 20 kansainvälistä luokkavoittoa 1-2* tasolta aina 140 cm luokkiin asti. Kelloa vastaan Jone on nopea…

Menestyksen taustalla on monta asiaa, joista vähäisimmät eivät ole Jonen upea tunne ja yhteistyö hevostensa kanssa, voitontahto ja motivaatio päivittäiseen harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen. Jonella on useita kisahevosia, jotka kaikki hyppäävät mielellään itsevarman ja positiivisen ratsastajansa kanssa.

Menestyksen vahva tukijalka ovat vanhemmat, Sanna ja Jukka Illi, jotka pitävät omaa Suupohjan Ratsutallia. Sekä Jonea että hänen pikkusiskoansa Sania on opetettu määrätietoisesti ja ajatuksella, ja he osallistuvat edelleen ratsastuskoulun tunneille. Kisavalmennuksesta vastaavat Sannan lisäksi Kari Nevala ja Ad van de Wetering.

Jone Illi ja Eolita L. Kuva: Hanna Heinonen SRL

Jone ”tähtää huipulle ja haluaa päästä kilpailemaan parhaita vastaan vaikka maailmancupissa – ja voittaa heidät” [lähde Hippos]. Maailmancup ei vielä ole Jonella Helsingissä edessä, mutta kilpaileminen parhaita vastaan on! Jäähallissa Jone pääsee ensimmäistä kertaa kokeilemaan siipiään viiden tähden tasolla.

Tule paikalle kannustamaan Jonea ja muita suomalaisia menestykseen!

Jone kilpailee kansainvälisiä 140-145 -luokkia Eolita L:llä perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina. Hän on myös ilmoittautunut kansallisiin Pohjola Silver Grand Prix´hin ja Pohjola Bronze Grand Prix´hin keskiviikkona ja torstaina, ja kymmenen parasta jatkavat myös perjantaina. Ja nähdään hänet myös lauantai-illan ”Helsingin olympiakisat 1952 juhlanäytöksessä” rennommissa tunnelmissa…