Alessandra Volpi, Haya Loma, kuva Satu Pirinen

Suomen suurin kansainvälinen, vuosittainen sisäurheilutapahtuma, Helsinki International Horse Show, on jo 50 päivän kuluttua!

Tapahtumajohtaja Tom Gordin, miten valmistelut sujuvat?
Vuosi 2022, Horse Show’n ennätysvuosi monella mittapuulla, oli erittäin kiireinen. Valmistelut kahden välivuoden jälkeen vaativat erityishuomiota. Kaikki on nyt palautunut ennalleen hurjien pandemiavuosien jälkeen. Olemme vakuuttuneita siitä, että 37:s Horse Show tulee olemaan huippuhieno.

Minkälaista kiinnostusta kansainväliset ratsastajat ovat osoittaneet tämän vuoden tapahtumaa kohtaan?
Suurta kiinnostusta! Olemme todella iloisia siitä, että jo nyt kaksi maailman kärkiratsastajaa, Henrik von Eckermann ja Martin Fuchs, ovat vahvistaneet osallistumisensa Helsinki Horse Show’hun. Von Eckermann on tämän hetken maailman rankingin nro 1 ja Fuchs on neljäntenä listalla. Lisää ratsastajauutisia saadaan 28.9., jolloin julkistetaan tieto kaikista 50 kansainvälisestä esteratsastajasta ja 12 kouluratsastajasta.

Kuvaile muutamalla sanalla tulevaa Horse Show’ta.
50 000 innokasta kävijää, huippu-urheilua sekä parhaita ratsastajia ja hevosia jännittävissä uusinnoissa. Suuria tunteita ja upeita elämyksiä – ainutlaatuinen sekoitus ratsastusurheilua ja viihdettä. Hevosia, hevosia, hevosia…