Henkeäsalpaavasta hevostaituruudesta, pukuloistosta ja koko perheen viihdettä sisältävistä näytöksistään tunnetun Cavallunan show siirtyy heinäkuulle, ja samalla saamme Suomeen ryhmän suosituimman Legend of the Desert -esityksen. Siirto mahdollistaa myös aiemmilta vuosilta tuttujen, suosituksi nousseiden tallivierailuiden järjestämisen. Maaliskuun Cavalluna-esityksiin jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusina näytöspäivinä.

Euroopan suosituimman hevosshow’n koko kiertue siirtyy Euroopassa vielä laajasti voimassa olevien koronarajoitusten takia. Suomessa Cavallunan esityksistä päästään nauttimaan Helsingin Jäähallissa lauantaina heinäkuuta ja sunnuntaina 31. heinäkuuta. Luvassa on taidokasta kouluratsastusta, vauhdikkaita temppuja, koko perheen valloittavia pieniä poneja, taiturimaista hevosten käsittelyä, tanssia, elämyksiä, pukuloistoa ja taitavasti rakennettu valoshow.

Suomessa nähtävä, Emmy-ehdokas Klaus Hillebrechtin suunnittelema Legend of the Desert tarjoaa yleisöllemah dollisuuden päästä ihailemaan suosituimpia ratsastustiimejä hevosineen. Suomeen saapuu 57 hevosta
ratsastajineen sekä kansainvälinen tanssiryhmä. Mukana ovat esityksen suuret tähdet, kuten Hasta Luego Academyn rohkeat temppuratsastajat, klassisen kouluratsastuksen taiturit Luis Valença ja Filipe Fernandes,
komediamestari Francesco Nobile aasinsa kanssa, vapaaratsastustähti Bartolo Messina sekä tunnettu hevoskouluttaja Kenzie Dysli. Hevosroduista showssa nähdään mm. aasi, arabianhevonen, appaloosa,
aztecahevonen, friisiläinen, hollanninpuoliverinen, lusitano, menorquinan hevonen, PRE-hevonen, irlannin cob ja welshponi.

Legend of the Desert -esitys jatkaa saumattomasti Cavallunan menestystarinaa ja vie yleisön mystiselle matkalle Itämaihin. Tarinan keskiössä on Kenzie Dyslin esittämä prinsessa Samira, joka on tarkoitus kruunata kuningattareksi. Hänen häijy serkkunsa Abdul kuitenkin estää kuninkaallisen seremonian, jonka seurauksena alkaa hyvän ja pahan taistelu. Upeassa seikkailussa kauniin prinsessan on ratkaistava Amazonien mysteeri ja puolustauduttava serkkuaan vastaan luonnonvoimia hyväksikäyttäen. Pelissä on prinsessa Samiran kansan ja koko maan turvallisuus. Legend of the Desert vetoaa koko perheeseen. Katso esimakua esityksestä täältä.

Eksklusiiviset tallivierailut mahdollistavat hevosshow’n eläintähtien tapaamisen kosketusetäisyydeltä

Legend of the Desert-esityksen yhteydessä järjestetään myös suureen suosioon nousseita tallivierailuita, joiden
aikana on mahdollisuus tavata hevosshow’n eläintähdet kosketusetäisyydeltä. Ekslusiivisella tallikierroksella pääsee kurkistamaan kulissien taakse, jossa hevosten hoitajat esittelevät show’n tähdet kertoen tarinoita näiden elämästä ja siitä, miten hevosia kiertueella hoidetaan. Tallikierrokset järjestetään ennen ja jälkeen näytöksen, lippuja kierroksille on myynnissä erittäin rajoitetusti. Kierroksen arvioitu kesto on noin 30 min ja tallikierros on saatavilla ainoastaan kyseisen Cavalluna-esityksen lipun yhteyteen. Pääsylippu esitykseen on ostettava erikseen.

Euroopassa vuosittain yli puoli miljoonaa katsojaa keräävä Cavalluna on vieraillut Suomessa useita kertoja aikaisemmalla Apassionata-nimellään keräten vuosittain monia kymmeniä tuhansia katsojia.

Cavalluna-esitykseen jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uusina esityspäivinä. Liput on myös mahdollista palauttaa 11.4.2022 mennessä, jolloin lipunhinnan saa takaisin käsittelyaikojen puitteissa.

ESITYKSET:
CAVALLUNA: Legend of the Desert
Helsingin Jäähalli
La 30.7.2022 klo 13 ja 18 (korvaa 5.3.2022 esitykset)
Su 31.7.2022 klo 13 ja 17 (korvaa 6.3.2022 esitykset)

LIPUT:
Hinnat palvelumaksuineen alkaen:
Aikuiset 49,50 / 59,50 / 79,50 / 99,50 euroa
Lapset 39,50 / 49,50 / 59,50 / 79,50 euroa
Permantopaikat palvelumaksuineen:
Aikuiset 109,50 euroa
Lapset 89,50 euroa
Tallikierrokset 70 euroa. Tallikierros myydään upgradena, pääsylippu esitykseen tulee ostaa erikseen.

www.livenation.fi
www.cavalluna.com/en/