Pian lähestyvä Helsinki International Horse Show on saanut Bemer Nordic Oy:sta uusimman kumppanin.

Osapuolet allekirjoittivat hiljattain yhteistyösopimuksen, joka toivottavasti johtaa pitkäaikaiseen yhteistyöhön Horse Show’n ympärillä.

”Uskomme, että Bemerin hyvinvointituotteet sekä ihmisille että hevosille osuvat oikein mainiosti hevosfanien toiveisiin ja tarpeisiin”, toteaa Nils Kämpe tyytyväisenä. ”Tavoitteenamme on Horse Show’n myötävaikutuksella tuottaa hyvinvointia ja mielihyvää koko ratsastavalle Suomelle ja hevosille”, Kämpe jatkaa.

”Bemerin kaltainen yritys huippukiinnostavine tuotteineen sopii erinomaisesti Horse Show´n kumppanikaartiin” tapahtumajohtaja Tom Gordin linjaa. ”Olemme yhä enenevässä määrin fokusoituneet vastuullisuuden nimissä erilaisiin kestävän kehityksen, turvallisuuden ja terveyden hankkeisiin. Uskon, että yhteistyön kautta saavutamme todellisia synergioita näille hankkeille, samalla kuin edistämme uuden kumppanimme Bemerin tavoitteita”, Gordin toteaa.

Lisätietoa:
tom.gordin@helsinkihorseshow.fi
nils.kampe@bemernordic.com

Helsinki International Horse Show järjestetään Helsingin Jäähallissa 19-23.10.2022 Helsingin Jäähallissa. Tarjolla on maailman huippuratsastajia ja viisi unohtumatonta elämyspäivää.

Liput ticketmaster.fi

Ohjelma & lisätietoa helsinkihorseshow.fi