Kahdeksan näytöstä, viitenä päivänä, keskiviikkoaamusta sunnuntai-iltaan.

Eoin McMahon ja Happy Time Defender, kuva Satu Pirinen

Seuraat Horse Show -superviikon aikana tulevaisuuden tähtiä Amateur Tourissa ja Pohjola-sarjoissa sekä nuoria hevosia ja näet, kuka kruunataan Talent of the Year -tittelillä. Pääset seuraamaan kansainvälisten tähtien kisaviikonloppua lämmittelystä vauhdikkaisiin aikaratsastusluokkiin sekä viikonlopun pääluokkiin Grand Trophyyn ja maailmancupin Helsingin osakilpailuun.

kuva Iita-Maria Ahtiainen

Tuhtiin kisaviikonloppuun sisältyvät myös riemukas Lasten Matinea ja lauantain iltanäytös, jossa areenalla esiintyvät näppärät lännenhevoset, nopeat matkaratsut ja taitavat kenttäratsukot, ja Hevosopiston juhlashow. Suositut miniklinikat lauantaina ja sunnuntaina ovat nyt 30 minuutin pituisia.

Kansainväliset kouluratsukot esiintyvät yleisölle perjantaina ja lauantaina, ja parhaat kotimaiset kouluratsukot kilpailevat ensimmäistä kertaa toisiaan vastaan sunnuntaina esittämällä vapaaohjelmansa musiikilla. Jäähallissa on kattava ja monipuolinen ruokatarjonta. Suomen laajin Horse Expo on auki torstaista sunnuntaihin, ja All Event -lipulla voit ajoittaa ostoksesi sinulle parhaimpaan ajankohtaan.

Aikuisten viiden päivän All Event -lippu on 349 euroa ja nuorten, alle 16-vuotiaiden 249 euroa. All Event -lippu ei ole henkilökohtainen. Nauti Horse Show´n huumasta jättämättä mitään väliin!