Nyt katseet kohti syksyä ja iloisempia aikoja! Keväällä on aikaa suunnitella syksyn menoja. Lähde kokemaan ikimuistoisi hetkiä lokakuussa Helsinki Horse Show’hun talliporukan, ystäväporukan tai omien seurakavereiden kanssa.

Suomen Ratsastajainliiton ja Helsinki International Horse Show’n yhdessä toteuttama Hyvässä Seurassa jäsenetu mahdollistaa Horse Show -elämyksen huomattavan edullisin lippuhinnoin – 20 % alennuksella. Alennus koskee kaikkia viikonlopun näytöksiä perjantaista sunnuntaihin. Minimitilaus on 8 lippua.  Jäsenedun myynti käynnistyy elokuussa ja tilaaminen on vaivatonta sähköisen tilauslomakkeen kautta. Lue lisää jäsenedusta täältä ja aloita ihanan syysretken suunnittelu jo nyt.

Sergio Alvarez Moya – Jet Run ESP, kuva Satu Pirinen

Huippuohjelmaa ja SRL100 juhlaa

Horse Show tarjoaa hienoja elämyksiä kaikille kansainvälisen hevosurheilun ystäville. Maailman parhaat ratsastajat ja upeat hevoset luovat ainutlaatuisen tunnelman Helsingin Jäähalliin. Horse Show-viikko huipentuu sunnuntain maailmancupin osakilpailuun. Viihtyvyyden takaavat laaja HorseExpo ja runsaat ravintolapalvelut.

Tänä vuonna juhlistamme SRL100-juhlavuotta omalla näytöksellä lauantai-iltana. Näytös sisältää huippu-urheilun lisäksi sykähdyttävän SRL100 show’n.