HYVÄSSÄ SEURASSA JÄSENETU – edullisesti ystävien kanssa Horse Show’hun

Suomen Ratsastajainliiton ja Helsinki International Horse Show’n yhdessä toteuttama Hyvässä Seurassa jäsenetu mahdollistaa Horse Show -elämyksen edullisin lippuhinnoin, – 20 % alennuksella. Alennus koskee kaikkia viikonlopun näytöksiä alkaen perjantai-illan avajaisnäytöksestä. Alennus koskee yksittäisiä näytöslippuja. Alennus ei koske alimman hintakategorian lippua 16,50 € (fani, lastenlippu 3-9 v. ja Lasten Matinean nuoriso- ja lastenlippu) eikä yhdistelmälippuja (kokopäivä, kimppa).

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä hyville paikoille edullisesti mm. Grand Prix ja Maailmancup -näytöksiin! Tilaus on helppoa ja vaivatonta sähköisellä tilauslomakkeella.

 

 

Tarjous voimassa

Jäsenetulippujen alennus on voimassa 26.8. – 13.10.2019 välisenä aikana.

Lippujen tilaus

Lipputilauksen vähimmäismäärä on 10 lippua ja alennus – 20 % tulee normaalihinnoista.

Jokainen seuran/ryhmän jäsen voi itse tilata omat lippunsa seuran/ryhmän omalla koodilla sähköisellä lomakkeella. Tilauksia voi tehdä 13.10. asti.

Istumapaikat annetaan ostohetkellä jäljellä olevista parhaista vapaista paikoista. Pyrimme ottamaan mahdolliset paikkatoiveet huomioon. Keskiviikon ja torstain näytöksiin A-katsomoon on numeroimattomat paikat. Ennen 9.10. tulleiden tilausten liput toimitetaan sähköpostiin/postitetaan, muut liput noudetaan Horse Show’ssa. Liput toimitetaan pääsääntöisesti yhteyshenkilölle, joka jakaa liput tilaajille. Tilaus on sitova.

 

Muut edut, palkinnot ja arvonta

  • Ryhmän yhteyshenkilö saa yhden ylimääräisen lipun valitsemaansa näytökseen. Lippua ei lasketa 10 lipun minimimäärään.
  • Kaikki Hyvässä Seurassa -lipun lunastaneet saavat lippua vastaan 10 % alennuksen upeista HIHS Collection -tuotteista.
  • Eniten lippuja tilannut ryhmä palkitaan huippuvalmentaja/ratsastajatapaamisella Horse Show’n aikana.
  • Kaikkien ryhmänvetäjien kesken arvotaan hienoja palkintoja, joista pääpalkinto on liput Sweden Horse Show’hun Tukholmaan marras-joulukuun vaihteessa 2019 (sis. sisäänpääsyliput kahdelle päivälle sekä hotellimajoituksen yhdeksi yöksi 2 hh).

Lämpimästi tervetuloa joukolla vuoden sykähdyttävimpään hevostapahtumaan!