HYVÄSSÄ SEURASSA JÄSENETU – edullisesti ystävien kanssa Horse Show’hun

Suomen Ratsastajainliiton ja Helsinki International Horse Show’n yhdessä toteuttama Hyvässä Seurassa jäsenetu mahdollistaa Horse Show -elämyksen huomattavan edullisin lippuhinnoin – 20 % alennuksella. Alennus koskee kaikkia viikonlopun näytöksiä torstaista sunnuntaihin.

Alennus koskee yksittäisiä näytöslippuja. Alennus ei koske alimman hintakategorian lippua 19,50 € (fani, lastenlippu 3-9 v. ja Lasten Matinean nuoriso- ja lastenlippu) eikä yhdistelmälippuja (kokopäivä, kimppa).

Tilaaminen on helppoa ja vaivatonta sähköisellä tilauslomakkeella.

 

 

Tarjous voimassa

Jäsenetulippujen alennus on voimassa 22.8. – 6.10.2022 välisenä aikana.

Lippujen tilaus

Lipputilauksen vähimmäismäärä on 8 lippua ja alennus – 20 % tulee normaalihinnoista.

Jokainen seuran/ryhmän jäsen voi itse tilata omat lippunsa seuran/ryhmän omalla koodilla sähköisellä lomakkeella. Tilauksia voi tehdä 6.10. asti.

Istumapaikat annetaan ostohetkellä jäljellä olevista parhaista vapaista paikoista. Pyrimme ottamaan mahdolliset paikkatoiveet huomioon. Keskiviikon ja torstain näytöksiin A-katsomoon on numeroimattomat paikat. Tilausten liput toimitetaan sähköpostiin/postitetaan. Poikkeustapauksissa liput noudetaan Horse Show’ssa. Liput toimitetaan pääsääntöisesti yhteyshenkilölle, joka jakaa liput tilaajille. Tilaus on sitova.

 

Ohjeet seuran/ryhmän yhteyshenkilölle

  • Seuran/ryhmän yhteyshenkilö saa tilausta varten tarvittavan lomakelinkin ja seuran oman kampanjakoodin Horse Show’n yhteyshenkilöltä Essi Alakopsalta, essi.alakopsa@helsinkihorseshow.fi. Linkkejä voi kysellä 22.8. alkaen.
  • Seuran/ryhmän yhteyshenkilö jakaa lomakelinkin ja koodin ryhmäläisilleen, jotka pääsevät itse tekemään tilauksen suoraan sähköisellä lomakkeella.
  • Seuran yhteyshenkilö pystyy seuraamaan ryhmänsä tilauksen etenemistä omilla tunnuksillaan, jotka hän saa Horse Show’n yhteyshenkilöltä.
  • Seuran yhteyshenkilö ilmoittaa Essi Alakopsalle, essi.alakopsa@helsinkihorseshow.fi, kun seuran/ryhmän tilaus on valmis.
  • Seuran yhteyshenkilö kerää maksut lippujen tilaajilta.

Laskutus

Tilaukset tulee tehdä 6.10. mennessä ja maksuaikaa on 12.10. asti. Lasku lähetetään seuran/ryhmän yhteyshenkilölle.

 

Muut edut, palkinnot ja arvonta

  • Ryhmän yhteyshenkilö saa yhden ylimääräisen lipun valitsemaansa näytökseen. Lippua ei lasketa 8 lipun minimimäärään.
  • Eniten lippuja tilannut ryhmä palkitaan huippuvalmentaja/ratsastajatapaamisella Horse Show’n aikana.
  • Kaikkien ryhmänvetäjien kesken arvotaan muita mahtavia palkintoja.

Lämpimästi tervetuloa joukolla vuoden sykähdyttävimpään hevostapahtumaan!