Hyvässä Seurassa -jäsenetu vuodelle 2024 päivittyy kevään aikana.

HYVÄSSÄ SEURASSA JÄSENETU – edullisesti ystävien kanssa Horse Show’hun 2023

Uudistetun Hyvässä Seurassa jäsenedun kautta pääset hankkimaan lippuja vaivattomasti ja edullisesti Helsinki Horse Show’hun Helsingin Jäähallille 18. – 22.10.2023. Ryhmänvetäjille on luvassa palkkioita ja seura/ryhmä osallistuu automaattisesti upeaan arvontaan.

Suomen Ratsastajainliiton ja Helsinki International Horse Show’n yhdessä toteuttama Hyvässä Seurassa jäsenetu mahdollistaa Horse Show -elämyksen edullisin lippuhinnoin, – 20 % alennuksella. Alennus koskee kaikkia Helsinki Horse Show’n näytöksiä. Nyt on myös mahdollista ostaa VIP-lippuja jäsenetuhintaan.

Liput saa vaivattomasti suoraan Ticketmasterin järjestelmästä. Jokainen pääsee itse valitsemaan paikkansa, ostamaan lippunsa ja maksamaan sen Ticketmasterin järjestelmässä. Myös yhteistilauksen tekeminen ja laskulla maksaminen on mahdollista. Koko seuran/ryhmän lipputilauksen vähimmäismäärä on 8 lippua.

 

Jäsenedun voimassaolo

Hyvässä Seurassa jäsenetulippujen alennus on voimassa 15.8. – 9.10.2023. Lipunostotunnuksia omalle seuralle/ryhmälle voi tilata ilmoittautumislomakkeella 7.10. asti.

Lippujen ostaminen

Koko seuran/ryhmän lipputilauksen vähimmäismäärä on 8 lippua. Alennus – 20 % lasketaan Horse Show’n normaalilipun hinnasta. Alennus koskee yksittäisiä näytöslippuja. Se ei koske alimman hintakategorian lippua 19,50 € (fani, lastenlippu 3-9 v. ja Lasten Matinean nuoriso- ja lastenlippu) eikä yhdistelmälippuja (kokopäivä, poikkeus VIP).

Seuran/ryhmän yhteyshenkilö tilaa ilmoittautumislomakkeella linkin ja ryhmäkohtaisen koodin. Ilmoittautumislomakkeeseen

Jokainen seuran/ryhmän jäsen voi itse ostaa omat jäsenetulippunsa seuran Ticketmasterin linkin kautta tunnusta käyttäen. Lippuostoja voi tehdä 15.8. – 9.10. Ticketmasterin verkkokaupasta ostettuihin tilauksiin lisätään 1,5 € tilausmaksu/lipputilaus.

 

 

Ohjeet seuran/ryhmän yhteyshenkilölle

  • Seuran/ryhmän yhteyshenkilö tilaa ilmoittautumislomakkeen kautta ostolinkin ja ryhmäkohtaiset Ticketmasterin tunnukset seuralle/ryhmälle ja samalla sitoutuu siihen, että ryhmä tilaa vähintään 8 lippua. Ilmoittautumislomakkeeseen
  • Seuran/ryhmän yhteyshenkilö jakaa Ticketmasterin linkin ja tunnukset ryhmälleen. Jokainen pääsee itse suorittamaan lippuostoksensa Ticketmasterin järjestelmässä.
  • Seuran yhteyshenkilö saa erillisen linkin vapaalippunsa lunastamista varten.

  Laskutus

  Mikäli seura/ryhmä haluaa tehdä yhteistilauksen ja maksaa liput laskulla, se onnistuu kyllä. Tällöin ilmoittautumislomakkeeseen merkitään, että liput tilataan laskulla. Kun kampanja alkaa 15.8., yhteyshenkilö tekee lipputilauksen soittamalla Ticketmasterin puhelinpalveluun 0600-10800 (2 € / min+ppm). Huom. tilaukselle lisätään tilausmaksu 2 €, laskutuslisä 10 € sekä varauskulu 2,5 €/lippu.

  Muut edut, palkinnot ja arvonta

  • Ryhmän yhteyshenkilö saa yhden ylimääräisen lipun valitsemaansa näytökseen. Lippua ei lasketa 8 lipun minimimäärään.
  • Kaikkien seurojen/ryhmien kesken arvotaan huippuvalmentaja/ratsastajatapaaminen Horse Show’ssa.
  • Kaikkien ryhmänvetäjien kesken arvotaan muita mahtavia palkintoja.

   

  Lämpimästi tervetuloa joukolla vuoden sykähdyttävimpään hevostapahtumaan!