Tuore kävijätutkimus sen kertoo – Ennätyskorkeat tyytyväisyysluvut

 

Uunituore Horse Show -kävijätutkimus kertoo sen minkä oli aistittavissa itse tapahtumassa lokakuussa. Paikalla oleva yleisö viihtyy erinomaisesti, arvostaa huippu-urheilua ja mainion tunnelman todella korkealle, sekä aikoo suositella tapahtumaa myös tuttavilleen.

Maamme johtava tapahtumien tutkimuslaitos – Sponsor Insight Oy, on suorittanut vastaavat tutkimukset Horse Show’sta jo vuodesta 2006. Sponsor Insight on vastannut myös useiden muiden tapahtumien kävijätutkimuksista, mm. Gymnaestrada, koripallon EM ja Urheilugaala.

Kävijä-gallup on meille erinomainen työkalu. Vertaamme omiin aikaisempiin vastaaviin, sekä myös benchmarkingia muihin tapahtumiin, toteaa tapahtumajohtaja Tom Gordin.

Kansan, eli kävijöiden, suusta kuulemme miten ollaan onnistuttu, ja missä on kehittämisen varaa. Seuraavan syksyn ohjelma ja sisällöt rakennetaan pitkälti yleisön toiveista. Toki muutkin kohderyhmät kuten kumppanit, kilpailijat, media ja kansainvälinen ratsastajainliitto FEI huomioidaan mahdollisimman hyvin, jatkaa Gordin.

Lokakuun Horse Show huipentui sunnuntain pääkilpailuun, Helsingin maailmancup-luokkaan, Longines FEI Jumping World Cup´iin. Yleisöä hemmoteltiin kautta aikojen korkeatasoisimmalla, huipputiukalla ja jännittävällä uusintaradalla, jonne 10 parasta maailmantähteä raivasi tiensä.

Huikean kisan voitti vasta toista kertaa naisratsastaja, Belgian Gudrun Patteet.

Viikonlopun kisat olivat muutenkin kauttaaltaan jännittäviä ja korkeatasoisia. Maamme-laulu soi viisi kertaa, joka osaltaan nosti tunnelmaa.

 

Sponsor Insight Oy:n kävijätutkimuksen avainlukuja

1063 vastaajaa

Pääkaupunkiseudulta 31 %
Uusimaalta 55 % (sis. pk-seutu)

Rahan kulutus tapahtumassa ja kaupungilla 8.9 – 10.4 milj. €

Ensikertalaisia 16 %
Käynyt 10 – 30 kertaa 26 %

Vietetty aika yhteensä 10 tuntia

Horse Show oli
Urheilullisesti korkeatasoinen 97 % (kautta aikojen korkeimmat luvut)
Viihdyttävä 97 % (kautta aikojen korkeimmat luvut)
Tunnelma oli hyvä 96 % (vain kerran yhtä korkeat luvut)
Kokonaisuus oli hyvä 96 %
Ohjelmatarjonta oli hyvä 97 % (tärkeimmät miniklinikat, Lasten Matinea)

Suosittelen tutuille 95 %

Suomalaisratsukoiden menestys tärkeää 78 %

Millä tulit tapahtumaan; julkisilla 63 %

Ympäristöohjelma ”Jumps Green” huomattiin 72 %

Ympäristöasiat tärkeitä 93 %

 

Kuvat © Satu Pirinen