Vuoden 2022 lipunmyynti on käynnistynyt Ticketmasterilla. Kauan odotettu tapahtuma kerää varmuudella paljon innokasta yleisöä nauttimaan kansainvälisestä ratsastuksesta pitkän tauon jälkeen.

Helsingin Jäähallilla jatkava suurtapahtuma on muokannut ohjelmasisältöään reippaasti. Luvassa on raikas ja uudistunut Horse Show, johon odotetaan jälleen yli 40 000 kävijää ensi syksynä.

Horse Show rakentuu, kuten aina aiemminkin, esteratsastuksen ehdottoman huippu-urheilun ympärille. Uusi yhden kokopäivän supernäytös sunnuntaina on Horse Show’n päätöspäivä. Näytökseen on koottu monipuolinen ohjelma, kolme kansainvälistä estekilpailua, kouluratsastuksen suosittu Knock-Out -uloslyöntikilpailu, huippukiinnostava esteiden Miniklinikka ja sokerina pohjalla Longines FEI Jumping World Cup -osakilpailu sekä Pohjola Gold Grand Prix Finaali.

Horse Show’n ja Pohjola Vakuutuksen solmittu merkittävä monivuotinen yhteistyö tuo Pohjola-sarjan finaalit Horse Show’hun. Horse Show’n kotimaiset kilpailut ovat kokeneet melkoisen muodonmuutoksen sarjan myötä.

Hanki lippusi parhaille paikoille ajoissa!

Lippuja on jo ehditty myydä runsaasti vuosien 2020 ja 2021 peruuntuneisiin tapahtumiin. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 tapahtumaan. Poikkeuksen muodostaa entisen ohjelman mukainen sunnuntain aamupäivänäytös ja siitä löytyy tietoa täällä.

Ohjelma ja lipunmyynti