Vuodesta 1918 hevostarvikealalla vaikuttanut Velj. Wahlstén Oy on Helsinki Horse Show’n tuorein yhteistyökumppani.

Horse Show’n ollessa jo nurkan takana onnistuttiin sopimaan tämän vuoden tapahtumaan kattava yhteistyökuvio.

”Lähdimme mukaan perusteellisen harkinnan jälkeen. Olemme tuoneet markkinoille uuden ja ensimmäisen ratsastusvaatemallistomme ja mikä olisikaan parempi paikka esitellä uutuuksia kuin Horse Show. Horse Show on tapahtumana ainutlaatuinen”, Wahlstenin toimitusjohtaja Petri Katajamäki toteaa.

”Hienoa että näin viime metreillä saimme solmittua yhteistyön Wahlsténin kanssa ja heidät mukaan tapahtumaamme”, tapahtumajohtaja Tom Gordin toteaa. ”Itse asiassa aloitimme neuvottelut jo vuonna 2019, mutta korona aiheutti sitten parin vuoden keskeytymisen neuvotteluihin. Toivotaan että molemmat osapuolet kokevat tämän vuoden yhteistyön hedelmälliseksi ja suuntaamme katseet tiukasti jo vuoteen 2023”, Gordin maalailee.

Velj. Wahlstén Oy on Pohjoismaiden suurin ravi- ja ratsastusvarusteita valmistava ja maahantuova yritys. Wahlsténin valikoimasta löytyy varusteet sekä ravi- että ratsastusurheiluun. Panostamme paljon tuotekehitykseen ja teemme jatkuvaa yhteistyötä eri lajien ammattilaisten kanssa.

Helsinki Horse Show järjestetään 19 – 23.10.2022 Helsingin Jäähallissa.
Odotettavissa on yli 40 000 kävijää ja maailman parhaita ratsastajia. Viiden päivän suurtapahtuma tarjoaa elämyksiä viiden päivän ajan. Suosittu Horse Expo on auki torstaista sunnuntaihin.

Lisätietoa:
Petri Katajamäki, petri.katajamaki@veljwahlsten.com
tapahtumajohtaja, Tom Gordin, tom.gordin@helsinkihorseshow.fi