Yhteistyöblogit

Helsinki International Horse Show’n yhteistyöblogeina nähdään tänä vuonna

Aadan Hevoselämää
Jillan blogi
Kavioliitossa 30 v
Hellä Kanelisilmä
Sophia Backlund
Tuhmaponi

Tutustu blogeihin alla!

Aadan Hevoselämää

Kymmenvuotiaan Marocco-ruunan ja 25-vuotiaan Aadan arki koostuu valmennuksista, kisoista ja rennoista maastolenkeistä. Somekanavat ovat tuoneet Aadan hevosentäytteisen elämän jo yhdeksän vuoden ajan kymmenien tuhansien seuraajien nähtäville. 

Marocco on valloittanut monien seuraajien sydämet lempeydellään, vaikka ruunasta ei kilpahevosen luonnetta puutukkaan. Parivaljakko kilpailee este-ratsastuksessa, ja kauden ehdoton päätavoite on Helsinki Horse Show’n Medium Tour -luokat. Jäähallille valmistautumisen ohessa on kuitenkin aikaa nauttia yhteisestä ajasta rennoin mielin. Maroccon lisäksi Aadan some-kanavissa seikkailee myös muita hevosia. 

Maroccon ja Aadan elämää voi seurata mm. Instagramissa ja YouTubessa.

Tämä on jo seitsemäs vuosi, kun teen yhteistyötä Helsinki Horse Show’n kanssa. HIHS on aina ollut mulle vuoden kohokohta, ja siksi on hienoa päästä osaksi koko Suomen hevoskansaa yhdistävää tapahtumaa. Toivottavasti meidät nähdään Macon kanssa viime vuoden tapaan myös tänä vuonna kilpailemassa Jäähallilla”, Aada iloitsee.

Jillan blogi

Jillan blogi kertoo arjesta ja juhlasta vanhassa talossa maaseudulla, jonka pihalla on kolme hevosta kotitallissa. Toisinaan harrastetaan kouluratsastusta, tosin enemmän nautitaan maastoilusta upeissa peltomaisemissa. Juttua historiallisesti arvokkaan ja suojellun talon remontoinnista, kesäisin sormet mullassa kukkien parissa, joskus leivotaan ja silloin kuuluu nauttia isosta mukillisesta kahvia, mielellään ulkona! Tervetuloa mukaan! 
”Helsinki Horse Show on yksinkertaisesti Suomen paras hevostapahtuma. Kuinka sen voisi edes jättää välistä? 🙂

Kavioliitossa 30v

Kavioliitossa 30v on ikuisen hevostytön blogi. Hevosten kanssa on vietetty aikaa 70-luvulta lähtien, eikä loppua näy. Kavioliitossa 30v on aikuisten hevosharrastajien äänitorvi sosiaalisessa mediassa.

Kirjoittaja on median moniottelija Katja Ståhl, jolla on kaksi omaa hevosta, joista toinen on oma kasvatti.

Hellä Kanelisilmä

Hellä Kanelisilmä -blogin päätähtenä esiintyy vuonna 2015 syntynyt tiikerinkirjava risteytysponiruuna Hellä Kanelisilmä, tutummin Kaneli. Blogin kirjoittajina toimivat Kanelin täysi-ikäiset omistajasiskokset, Anni ja Aino. Hellä Kanelisilmä -blogissa sekä samaa nimeä kantavassa Instagram-tilissä seurataan nuoren ponin ensiaskeleita ratsuna, kehitystä monipuoliseksi harrasteponiksi sekä omistajasiskosten ajatuksia poninomistamisesta.

Helsinki Horse Show on meidän ehdoton jokavuotinen suosikkitapahtumamme, jota olemme saapuneet syyslomilla seuraamaan aina Lapista asti. Onkin aivan mahtavaa, kun pääsimme osaksi HIHS-yhteistyöbloggaajien tiimiä! Nähdään Helsinki Horse Show’ssa!

Sophia Backlund

Sophia Backlund on Vaasalainen kouluratsastaja ja lakimies. Blogissa voitte seurata Sophian elämää hevosten parissa, lukea hänen pohdintojaan treeneistä, kisoista, ja seurata hänen arkea hevosten kanssa.

HIHS on vuoden odotetuimpia tapahtumia, joten on ilo ja kunnia olla taas osa tätä tapahtumaa!

Kuva: Taru Arola

Tuhmaponi

Tuhmaponi-tiimin keulakuvat Mari ja Vanilla Twist ovat Helsingistä käsin vaikuttava dynaaminen duo instagramin sekä blogin tiimoilta.

Vanttua ja Maria yhdistää rakkaus vauhtiin sekä vaarallisin tilanteisiin, esteiden ylitys mojovalla ilmavaralla ja pitkät maastoretket ”pienine” sivuloikkineen. Mikäs olisi sen mukavampaa nollausta rankalle työlle, kuin heittää sydämensä okserin yli ja samalla toivoa, että kanssahyppääjä tulee perässä.

Tuhmaponi-somea työstetään vinolla hymyllä höystettynä löysin rantein sekä aikuisen poninomistajan, että nuoremman vuokraajapilotin vinkkelistä.