Yhteistyöblogit

Helsinki International Horse Show’n yhteistyöblogeina nähdään tänä vuonna

Aada Lätti

Hellä Kanelisilmä

Kavioliitossa 30 v

Arvi ”Korumies” Martikainen


Tutustu blogeihin alla!

Aada Lätti – @aadalatti

22 vuotta ratsastusta harrastaneen Aadan ja Horse Show’n yhteinen historia on pitkä, sillä nyt kouluratsastuksen pariin hurahtanut amatööriratsastaja on osallistunut tapahtumaan niin katsojana, esteratsastusluokkien kisaajana, show-ohjelman ratsastajana, kansliatiimin toimihenkilönä kuin yhteistyövaikuttajana.
”On mahtavaa, että pääsemme kokoontumaan koko hevosyhteisön voimin kotimaan vuoden tärkeimpään tapahtumaan parin vuoden tauon jälkeen. Odotan innolla niin kovatasoisia kilpailuja kuin sitä fiilistä, joka jäähallissa päivästä toiseen vallitsee. HIHS on ainutlaatuinen paikka seurata huippu-urheilua aivan läheltä.”
Viesintä- ja markkinointijohtajana työskentelevä Aada tarinoi harrastuksestaan, kilpailemisestaan ja treenaamisestaan sosiaalisessa mediassa lähes 40 000 seuraajalleen. Päätähtinä toimivat isoista korvistaan tuttu Vinx ja reipas tumma monitoimiponi Reiska. Hevosentäytteistä elämää voi seurata mm. Instagramissa ja YouTubessa.

Kuva: Mira Kovala

Hellä Kanelisilmä

@hellakanelisilma -somekanavien takaa löytyvät sisarukset Aino, 23 ja Anni, 30. Heppasomettamisen aloitimme vuonna 2016 perustessamme nyt jo edesmenneelle Kaneli-ponillemme oman Instagram-tilin. Nykyään somekanavamme kantavat edelleen Kanelin nimeä, mutta päätähdeksi on vaihtunut 10-vuotias suomenhevosruuna Tellun Visu, tutummin Nisu. Nisulla on meneillään ammatinvaihto ravurista kouluratsuksi. Valmentautumisen ja kisareissujen lisäksi Nisun arki koostuu perusteellisista hoitotuokioista ja somehepan elämästä nauttimisesta.
”Helsinki Horse Show on meidän ehdoton jokavuotinen suosikkitapahtumamme, jota olemme saapuneet syyslomilla seuraamaan aina Lapista saakka. Onkin aivan mahtavaa, kun pääsimme osaksi HIHS-lähettiläiden tiimiä! Nähdään Helsinki Horse Show’ssa!”

Kavioliitossa 30v

Kavioliitossa 30v on ikuisen hevostytön blogi. Hevosten kanssa on vietetty aikaa 70-luvulta lähtien, eikä loppua näy. Kavioliitossa 30v on aikuisten hevosharrastajien äänitorvi sosiaalisessa mediassa.
 
Kirjoittaja on median moniottelija Katja Ståhl, jolla on kolme ja puoli omaa hevosta, joista kaksi ja puoli omia kasvatteja. Lisäksi perheeseen kuuluu 1/10 suomenhevosori Pääluottamusmiehestä, joka on 4-vuotias ravuri.
 
Seuraa Kavioliitossa 30v Instagramissa ja Facebookissa. Tutustu myös Kavioliitossa-podcastiin Instagramissa. Podcast on kuunneltavissa kaikilla alustoilla.

Arvi ”Korumies” Martikainen

Olen Arvi Martikainen, Korumiehenä tunnettu hevosalan somevaikuttaja ja kenttäratsastaja. Tuotan sisältöä Instagramiin ja lisäksi minulla on hevosalan suurin Facebook-sivusto. Haluan näyttää oman arkeni hevosten kanssa ilman filttereitä. Rehellisyys ja realismi ovat arvostamiani asioita. Kerron avoimesti hevoselämäni kulusta, myös niistä heikommista hetkistä. Tämän hetken maailmassa etenkin nuorten paineet olla somessa – jotain muuta mitä todellisuus on – ovat kasvaneet liian suuriksi. Haluan omalla esimerkilläni olla raivaamassa tietä aidon someminän puolesta.

Olkaamme siis ylpeitä itsestämme ja hevosistamme juuri sellaisina kuin olemme.  On upeata saada olla mukana myös rehdissä hevosurheilutapahtumassa – HIHS ❤️

Tutustu Arviin lisää Instagramissa, Facebookissa tai hänen kotisivuillaan.