Yhteistyöblogit

Helsinki International Horse Show’n yhteistyöblogeina nähdään tänä vuonna

Aadan Hevoselämää
Ellikki
Jillan blogi
Kavioliitossa 30 v
Kultahippuja
Sophia Backlund
Tuhmaponi

Tutustu blogeihin alla!

Aadan Hevoselämää

Aadan hevoselämää -blogi kertoo yhdeksänvuotiaan Marocco-ruunan ja 24-vuotiaan Aadan yhteisestä arjesta valmennuksineen, kisoineen ja maastolenkkeineen. Blogi ja sen muut somekanavat ovat tuoneet Aadan hevosentäytteisen elämän jo kahdeksan vuoden ajan kymmenien tuhansien seuraajien nähtäville.

Marocco on valloittanut monien seuraajien sydämet lempeydellään, vaikka ruunasta ei kilpahevosen luonnetta puutukaan. Parivaljakko kilpailee esteratsastuksessa, ja kauden ehdoton päätavoite on Helsinki Horse Show’n Medium Tour -luokat. Jäähallille valmistautumisen ohessa on kuitenkin aikaa nauttia yhteisestä ajasta rennoin mielin. Maroccon lisäksi Aadan somekanavissa seikkailee myös muita hevosia.

”Tämä on jo kuudes vuosi, kun blogini tekee yhteistyötä Helsinki Horse Show’n kanssa. HIHS on aina ollut mulle vuoden kohokohta, ja siksi onkin hienoa päästä osaksi koko Suomen hevoskansaa yhdistävää tapahtumaa. Toivottavasti meidät nähdään tänä vuonna Macon kanssa hyppäämässä Jäähallilla”, Aada iloitsee.

Ellikki

Hänellä on jatkuva palo saada tietää asioista lisää ja kaivaa vielä hieman syvemmältä. Hän kuvaa itseään uteliaaksi ratsastajaksi. Vapaa-aikana hän nauttii hoitohevosten kanssa talutusmaastoiluista ja koettaa pitää yllä jonkinlaista ratsastustaitoa.
Horse Show -yhteistyön avulla uskon saavani blogiin entistä kiinnostavampia haastatteluja ja mukavia tarinoita kulissien takaa.

Jillan blogi

Jillan blogi kertoo arjesta ja juhlasta vanhassa talossa maaseudulla, jonka pihalla on kolme hevosta kotitallissa. Toisinaan harrastetaan kouluratsastusta, tosin enemmän nautitaan maastoilusta upeissa peltomaisemissa. Juttua historiallisesti arvokkaan ja suojellun talon remontoinnista, kesäisin sormet mullassa kukkien parissa, joskus leivotaan ja silloin kuuluu nauttia isosta mukillisesta kahvia, mielellään ulkona! Tervetuloa mukaan! 
”Helsinki Horse Show on yksinkertaisesti Suomen paras hevostapahtuma. Kuinka sen voisi edes jättää välistä? 🙂

Kavioliitossa 30v

Kavioliitossa 30v on ikuisen hevostytön blogi. Hevosten kanssa on vietetty aikaa 70-luvulta lähtien, eikä loppua näy. Kavioliitossa 30v on aikuisten hevosharrastajien äänitorvi sosiaalisessa mediassa.

Kirjoittaja on median moniottelija Katja Ståhl, jolla on kaksi omaa hevosta, joista toinen on oma kasvatti.

Kultahippuja

Kultahippuja-blogissa seurataan jo poni-iän reilusti ylittäneen ponihullun toteutunutta unelmaa. Päätähtenä blogissa esiintyy kultainen kilpaponi Goldi, joka tavoittelee ratsastajansa kanssa paikkaa Suomen kärkikastista. Blogi sisältää faktoja ja oivalluksia ponielämästä ja ehkä välillä vähän muustakin.

Tervetuloa mukaan seuraamaan kilpaponin arkea poninomistajan silmin!

Sophia Backlund

Sophia Backlund on Vaasalainen kouluratsastaja ja lakimies. Blogissa voitte seurata Sophian elämää hevosten parissa, lukea hänen pohdintojaan treeneistä, kisoista, ja seurata hänen arkea hevosten kanssa.

HIHS on vuoden odotetuimpia tapahtumia, joten on ilo ja kunnia olla taas osa tätä tapahtumaa!

Tuhmaponi

Tuhmaponi-tiimin keulakuvat Mari ja Vanilla Twist ovat Helsingistä käsin vaikuttava dynaaminen duo instagramin sekä blogin tiimoilta.

Vanttua ja Maria yhdistää rakkaus vauhtiin sekä vaarallisin tilanteisiin, esteiden ylitys mojovalla ilmavaralla ja pitkät maastoretket ”pienine” sivuloikkineen. Mikäs olisi sen mukavampaa nollausta rankalle työlle, kuin heittää sydämensä okserin yli ja samalla toivoa, että kanssahyppääjä tulee perässä.

Tuhmaponi-somea työstetään vinolla hymyllä höystettynä löysin rantein sekä aikuisen poninomistajan, että nuoremman vuokraajapilotin vinkkelistä.