Fortum

Jo perinteiseen tapaan Fortum HorsePower vastaa tapahtuman kuivike- ja lantahuollosta. Lähes 600 paalia kutterinpurua ja rekallinen sahanpurua takaavat kilpaileville hevosille valoisat ja mukavat olosuhteet kilpailujen väliaikaiskarsinoissa. Kuivikelantaa tapahtuman aikana syntyy noin 135 tonnia, josta tuotetaan lähienergiaa Järvenpään voimalaitoksessa. 

Viime vuonna Helsingin Jäähallissa Horse Show’n aikana käytetty sähkö oli 100% hevosenlannalla tuotettua ollen maailman ensimmäinen täysin aidolla ”horsepowerilla” sähköistetty hevostapahtuma ja näin jatkuu tänäkin vuonna.

Fortum toimittaa tapahtumaan puhelimien latauspisteitä. Kun puhelimet saadaan pidettyä ladattuina, lähtölistojen selaaminen mobiilisti onnistuu vaivatta. Näin vähennämme tapahtumassa käytettyä paperia.

WS Expo ja Stopteltat

WS ExpoGroup ja Stopteltoilla syntyy messumatoista jätettä. Niitä ei suinkaan heitetä pois, vaan kaikki materiaali päätyy uusiokäyttöön. Mattoja tarjotaan valoituksetta autokorjaamoille, rakennusfirmoille lattioiden suojaukseen, opiskelijayhdistyksille ja festareille. Lisäksi WS ExpoGroup hyödyntää käytettyjä mattoja pakkausmateriaalina ja suojaukseen. Matoista on tehty myös 2. Elämä Design toimesta kasseja.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHelsinkiHorseShow%2Fvideos%2F2245453599008644%2F&show_text=1&width=476" width="476" height="587" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media" allowFullScreen="true"></iframe>

Biofarm

Biofarm Jumps Green. Biofarmin videolta selviää hienoja tekoja ympäristön hyväksi.