Saapuminen ja pysäköinti 2019

Julkisilla liikennevälineillä Helsingin Jäähallille

Helsingin Jäähallille on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet ja suosittelemme hyödyntämään niitä auton sijasta. Parhaiten tietoa bussi- ja raitiolinjavaihtoehdoista löytyy HSL:n palvelusta Reittiopas. Lähin juna-asema on Pasilassa, mistä on 1,5 kilometrin matka Helsingin Jäähallille. Horse Show Jumps Green -hengessä toivomme kaikkien ottavan huomioon ympäristönäkökohdat liikkumisessa.

Polkupyörällä Helsingin Jäähallille

Helsingin Jäähallin läheisyydessä Urheilukadulla on runsaasti polkupyörätelineitä. Myös Lasten Liikennepuiston laidalla on muutamia pyöräpaikkoja osoitteessa Auroranportti 2.

Kaupunkipyörien lähin asema on Jäähallin kulmalla Nordenskiöldinkadulla ja lisää pyöriä löytyy Messeniuksenkadulta. Lisätietoa kaupunkipyöristä täältä.

Autolla Helsingin Jäähallille

Rajallisten pysäköintimahdollisuuksien vuoksi emme suosittele saapumaan lähelle autolla. Jos kuitenkin olet tulossa autolla tapahtumaan, löytyy Helsingin Jäähallin lähiympäristöstä sekä maksullista että maksutonta pysäköintitilaa. Varaathan riittävästi aikaa saapumiseen. Alla on listattuna pysäköintimahdollisuuksia.

 • Stadionin eteläpuolella on pysäköintitilaa Mäntymäen kentällä ja Mäntymäentiellä. Huom! Paavo Nurmen kentän pysäköintialue on poissa käytöstä Stadionin remontin takia. Mäntymäen kentällä ja Mäntymäentiellä on arkisin maksullinen pysäköinti klo 9-21, pysäköinnin aikaa ei ole rajoitettu ja hinta on 2€/tunti. Pysäköinnin voi maksaa myös Easypark- ja Parkman -sovelluksilla sekä tekstiviestillä. Huomioithan, että osa Mäntymäen kentän paikoista on tarkoitettu vain linja-autoille. Käynti Jäähallille tapahtuu Urheilukadun kautta ja matkaa on n. 900 m.
 • Urheilukadulta löytyy maksullisia vinopaikkoja. Pysäköinti on maksullista arkisin klo 9-21, hinta 2 €/tunti ja maksuvälineenä käy myös Easypark- ja Parkman-sovellukset sekä tekstiviesti. Huomioithan, että osassa Urheilukadun kadunvarsipaikoissa pysäköinti on rajoitettu enintään yhteen (1) tuntiin.
 • Paavo Nurmen kujalla on muutamia vinopaikkoja, joissa pysäköinti on maksullista arkisin klo 9-21, hinta 2 €/tunti ja maksuvälineenä käy myös Easypark- ja Parkman-sovellukset sekä tekstiviesti. Huomioithan, että osassa paikoista on rajoitettu pysäköintiaika.
 • Vauhtitieltä löytyy suuri pysäköintialue, missä pysäköinti maksaa 2 €/tunti arkisin klo 9-21. Maksun voi suorittaa myös Easypark- ja Parkman -sovelluksilla sekä tekstiviestillä. Vauhtitien ja Nordenskiöldinkadun kulmassa sekä Vauhtitien varrella on lisäksi pienemmät pysäköintialueet. Välimatka Jäähallille on n. 1 km.
 • Laakson sairaalan edessä, Lääkärinkadun päässä, on maksuton pysäköintialue. Huomioithan, että aivan sairaalan edessä on muutama aikarajoitettu paikka, jossa pysäköintiaika on maksimissaan 2 tuntia arkisin ajalla 8–17. Lääkärinkadun päästä on kävelytie Laakson ratsastuskentän ohi Nordenskiöldinkadulle ja Jäähallille, matka on n. 800 m.
 • Linnanmäen lähellä on suuri pysäköintialue osoitteessa Tivolitie 1. Pysäköinti on maksullista ympäri vuorokauden ja hinta on 3 €/tunti, koko vuorokauden 24 €. Maksuvälineiksi käyvät kolikot, kortti ja ParkMan sovellus. Myös Tivolitien varressa on maksullista pysäköintitilaa. Pysäköintialueelta on n. 1 km:n matka Jäähallille.
 • Pasilassa on pysäköintihalli lyhyehkön kävelymatkan päässä Jäähallilta, P2-Maistraatti. Pysäköinti maksaa 1 € tai 2 €/tunti, riippuen ajankohdasta. Matkaa jäähallille on n. 1 kilometri.
 • Triplan pysäköintihallissa on runsaasti parkkitilaa. Pysäköinti maksaa 1-5€/tunti, riippuen ajankohdasta. Matkaa jäähallille on n. 2 kilometriä.
 • Varaathan saapumiseen ja pysäköintiin riittävästi aikaa, jotta ehdit ajoissa paikalle omaan näytökseen.
 • Osa pysäköintimittareista ottaa vastaan vain kolikoita tai maksun parkkisovellusten kautta. Osa automaateista ottaa korttimaksuja.
 • Kaikilla pysäköintialueilla noudatetaan yleisiä Helsingin kaupungin pysäköintisääntöjä.

Huomioithan, että Helsingin Jäähallin viereinen, maksullinen pysäköintialue Pohjoisella Stadiontiellä ei ole käytössä yleisölle. Myöskään Laakson ratsastusstadionin pysäköintialueet eivät ole yleisön käytössä tapahtuman aikana.