Ratsastuksen kaupallisen toiminnan moniottelija Taavi Tonttila astuu Helsinki International Horse Show’n organisaatioon. Uusi vakanssi keskittyy myynnin ja koko tapahtuman kehittämiseen. Tonttila ottaa mm.  vetovastuun Horse Show’n suositusta Horse Exposta ja osallistuu myös kumppanuusmyyntiin. Myös Horse Show’n järjestäjätahon BCM Scanhorsen muut tuotteet, Grand Slam -sarja, Ypäjä Horse Show sekä Amateur Tour, kuuluvat tehtäväkenttään.

”Olemme viime vuosina panostaneet voimakkaasti markkinointiin ja viestintään. Tämä on tuonut toivottua tulosta”, avaa tapahtumajohtaja Tom Gordin. ”Nyt on kaupallisen kehittämisen vuoro. Tämä on erityisen tärkeää meneillään olevan Horse Show’n välivuoden jälkeen. Tappiolliseen toimintaan haetaan uutta vauhtia varmistaaksemme loisteliaan Horse Show’n syksyllä 2021.  Meillä on muutaman vuoden hyvät kokemukset yhteistyöstä Taavi Tonttilan kanssa, joten toiminnan tehostaminen ja nostaminen uudelle tasolle on luonteva jatke. Uskon että yhdessä Tonttilan kanssa saamme lisää boostia tapahtuman kehittämiseen asiakaspalvelun, tuotteistamisen ja myynnin osalta”, arvio Gordin.

”Otan innolla haasteen vastaan”, toteaa Taavi Tonttila. ”Uskon, että monivuotinen kokemukseni ratsastuksen kaupallisella alalla antaa minulle hyvät eväät tuoda Horse Show’lle lisäarvoa. Tapahtuma on jo vakiintunut ja menestyvä instituutio suomalaisessa urheilu- ja tapahtumamaailmassa. Nyt on tarkoitus rakentaa lisää ja uusia elementtejä sekä nostaa upea tapahtuma vastaamaan 2020-luvun haasteisiin”, linjaa Tonttila.