Britti Robert Smith on tuorein lisäys Horse Show´n kansanväliseen ratsastajakaartiin. Robert oli neljäs Ateenan olympialaisissa. Hän oli myös Lexingtonin MM-kisoissa, neljä kertaa maailmancupin finaalissa ja voitti EM-joukkuepronssia. Robertin isä Harvey kisasi menestyksekkäästi Horse Show´ssa sen ensimmäisinä vuosina yli 30 vuotta sitten. Harvey myös suositteli ensimmäisen kisan jälkeen Helsingin korottamista maailmancupin osakilpailuksi.

Muut Englannin joukkueen ratsastajat edustavat menestyksekästä ja arvostettua Whitakerin perhettä. Michael on ollut mukana 23:ssa maailmancupin finaalissa, enemmän kuin kukaan muu, ja noussut kaksi kertaa palkintokorokkeelle. Hänellä on lukuisia olympia, MM- ja EM-mitaleita. Hänen isoveljensä Johnin poika Robert on puolestaan viisinkertainen nuorten ja junioreiden EM-joukkuekultamitalisti. Viime keväänä hän oli mukana Pariisin maailmancupin finaalissa.

Tervetuloa seuraamaan legendaarisia brittejä ja monia muita Horse Show´hun! Kansainväliset ratsastajat kilpailevat perjantaista alkaen päivittäin Helsingin Jäähallissa. Pääkilpailut ovat lauantaina 20.10. Land Rover Grand Prix klo 14.30 alkaen ja sunnuntaina 21.10. klo 15.40 alkava loppuhuipentuma, 165 cm korkeudella hypättävä Longines FEI Jumping World Cup™.