Lähde nauttimaan syksyllä Horse Show’n ainutlaatuisen upeasta ohjelmasta. Pääsiäistarjous sisältää lauantain 24.10. kokopäivälipun hintaan 99 € (norm. 140 €, ei sis. Lasten Matineaa). Tarjous on voimassa kaikissa Ticketmasterin lipunmyyntikanavissa 15.4. asti.

Tuhti kahden näytöksen ohjelma tarjoaa paljon huippu-urheilua kansainvälisestä esteratsastuksesta kouluratsastukseen. Kansainvälinen Grand Prix -näytös sisältää sekä Land Rover Grand Prix’n 160 cm että kouluratsastuksen LähiTapiola Grand Prix Freestylin. Lisäksi myös huippusuositun miniklinikan. Lauantain kruunaa SRL100-juhlanäytös, joka kokoaa yhteen kaikki ratsastuksen ystävät nauttimaan upeasta show’sta.

Sergio Alvarez Moya – Jet Run ESP, kuva Satu Pirinen

Horse Expo on hevosihmisten ostosparatiisi ja Restelin Ravintolamaailma hemmottelee kävijää pitkin päivää Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

HUOM! Tärkeintä meille on yleisömme, ratsastajien ja työntekijöidemme turvallisuus ja hyvinvointi. Seuraamme viranomaisten tiedotusta ja toimimme annettujen ohjeiden mukaisesti. Mikäli Horse Show jouduttaisiin kokonaan perumaan, lipun hinta palautetaan asiakkaille. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua (alkaen 3,50 €).

Ohjelma ja osta lippu