Henrik von Eckermann ja King Edward

Maailman tämän hetken selkeä ykkösratsastaja Henrik von Eckermann kilpailee lokakuussa maailmancupin osakilpailussa Helsinki International Horse Show´ssa! Maailmanlistan kärkitilaa jo 13 kuukautta pitänyt kaksinkertainen maailmanmestari, olympiajoukkuekultamitalisti ja maailmancupfinaalin voittaja on nyt uransa huipulla.

Suosittu ruotsalainen voitti King Edwardilla kesäkuussa Tukholmassa Global Champions Tourin Grand Prix´n ja valmistautuu Milanon EM-kilpailuihin 10-vuotiaalla Ilianalla.

Von Eckermann nähtiin Helsingissä edellisen kerran vuonna 2018. Kilpailemisen ohessa von Eckermann valmentaa sunnuntaina suositun Miniklinikan, joka on nyt yleisön pyynnöstä puolen tunnin mittainen.

Myös von Eckermannin vaimo Janika Sprunger kisaa Jäähallissa. Pariskunnan poika Noah syntyi huhtikuussa vuonna 2021. Sveitsiläinen Sprunger on edustanut maataan niin olympialaisissa, MM-kilpailuissa kuin EM-kilpailuissakin. Hän oli EM-pronssia voittaneessa joukkueessa Aachenissa vuonna 2015 ja seitsemäs Herningin EM-kilpailuissa kaksi vuotta aiemmin.

Tällä kaudella Sprunger on jo ollut neljäs St Gallenin 5* Grand Prix´ssä ja voittamassa Falsterbon 5* Nations Cupin.