Tänään 18.3. vietetään kansainvälistä kierrätyspäivää. Lähde Horse Show’n mukana tekemään muutoksia kierrätystottumuksiisi. Omia ideoita ja ajatuksia kierrättämisestä ja uusista kierrätystavoista voi jakaa häshtägillä #globalrecyclingday #RecyclingHeroes.

Keppihevosten tekoa kierrätysmateriaaleista HIHSissä 2019

Kansainvälisenä kierrätyspäivänä suunnataan ihmisten huomio kierrätykseen ja sen merkitykseen maapallollemme. Maapallon luonnonvarat kuluvat kiihtyvällä nopeudella, ja toisaalta merkittävät määrät hyödyntämiskelpoista materiaalia poistuu käytöstä jätteen muodossa. Kansanvälisesti on tunnistettu, että yhtenä merkittävänä keinona ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa on materiaalitehokkuuden lisääminen.

Helsinki Horse Show on omalta osaltaan edistänyt materiaalitehokkuutta ja ryhtynyt toimiin käytännössä. Vuoden 2019 Horse Show’n Jumps Green -ympäristötekojen teemana oli Zero Waste ts. jätteen määrän vähentäminen ja materiaalien uudelleenkäyttö sekä kierrättäminen. Jumps Green -ympäristöteot tulevat jatkumaan ja laajentumaan tulevissa tapahtumissa.