Fiiliksiä Jumping International de Bordeaux’n Indoor Eventing-luokasta © Artiste-Associé

Kenttäratsastuksen menestysduo, Sanna Siltakorpi ja Elmo Jankari nähdään Horse Show´ssa vauhdikkaassa ja mielenkiintoisessa Indoor Eventing -kisassa. Ensimmäistä kertaa Helsingissä kisattava kenttäratsastuksen Indoor Eventing kokoaa Jäähalliin olympia, MM- ja EM-kisat kiertäneen Elmon ja MM- ja EM-radoilla taistelleen Sannan lisäksi kotimaisen kärjen, kuten Tuija Rosenqvistin ja Axel Lindbergin. Tuoreimpana liittyi osallistujien joukkoon juuri päättyneiden mm-kisojen Suomen ainoa edustaja, Pauliina Swindells.

Jäähallin areenalle rakennetaan Aki Karhapään suunnittelema maastoesterata, jossa on sekä kiinteitä esteitä että putoava rataeste. Nopeimmin radan laukkaava ja hyppäävä ratsukko julistetaan voittajaksi. Ja kenttäratsastajathan eivät tunnetusti ole hitaita tai heikkohermoisia…

Sanna ratsastaa Tuijan 2* hevosella Ff Pacemakerilla. Sanna oli viimeksi sen selässä nuorten hevosten MM-kisoissa muutama vuosi sitten. Nuorten Euroopan mestarin Elmon hevonen Evyta sijoittui hienosti toiselle sijalle tämän vuoden Avant Trophy -kisassa 6-7-vuotiaiden sarjassa. Pauliinan hevonen on Maurice the Dude, jolla hän on tällä kaudella kilpaillut englannissa CNC1 ja 2 tähden tasolla kenttäratsastuksessa.

Helsinki Indoor Eventing on osa lauantai-illan Top Sport & Show -näytöstä klo 19:00 – n. 23:00. Monipuolinen ilta tarjoaa esteratsastusta 150-esteillä, Small Tour kouluratsastusfinaalin, Mikaela Lindhin suomenhevosten miniklinikan ja lumoavan Miguel da Fonsecan Lusitano Show´n.

Indoor Eventing -ratsukot:
Sanna Siltakorpi – Ff Pacemaker
Elmo Jankari – Evyta
Pauliina Swindells – Maurice the Dude
Sami Siltakorpi-  Lucky Accord
Tuija Rosenqvist – Narvik
Axel Lindberg – My Laptop
Juho Lähteenmaa – Rumba
Monica van Assenfeldt – Chupito
Veera Manninen – Colbri