Pauliina Swindells & Maurice the Dude © Satu Pirinen

Viime vuoden suosittu uutuus, vauhdikas Indoor Eventing, tuli jäädäkseen. Yleisö otti kenttäkilpailun heti omakseen. Tänä vuonna mukaan saadaan ainutlaatuinen lisäkäänne, kun kansainvälisen kenttäratsastuksen kirkkain tähti, Michael Jung saapuu paikalle. 13 kertainen kultamitalisti Jung seuraa kaikkien ratsukoiden suoritukset ja valitsee lopuksi omat suosikkinsa. Myös yleisö valitsee omat suosikkinsa huutoäänestyksellä.

Jung on kaikki urheilulajit mukaan lukien poikkeuksellisen menestyksekäs arvokisamitalisti, joten Horse Show´n yleisölle tarjoutuu ainutkertainen mahdollisuus nähdä megatähti livenä.

Indoor Eventing -kilpailuun osallistuu kuusi ratsukkoa. Heidän joukossaan on kansainvälinen tähtemme, Pauliina Swindels, joka saapuu Helsinkiin asuinmaastaan Englannista ja hyppää lainahevosella. Ratsukot hyppäävät Jäähallin kisakentälle rakennetun maastoradan ihanneaikaan pyrkien. Luvassa on vauhdikas ja kiehtova katsaus kenttäratsastukseen todellisen maailmantähden seurassa!

Kolme kovaa kysymystä Aki Karhapäälle

Axel Lindberg & My Laptop © Satu Pirinen

Kenttäratsastuksen Suomen mestari ja Indoor Eventingin isä Aki Karhapää, miten kenttäkilpailijat suhtautuvat kilpailuun? Onko hyvää treeniä vai lajin näyteikkuna?

Meidän jengi on tosi innoissaan tästä mahdollisuudesta järjestää mahtava kilpailu ja huikea meininki areenalle. Minun mielestä meillä on hyvä, napakka yhdistelmä urheilua ja viihdettä! Horse Show on hyvä näyteikkuna meidän lajista, pyrimme välittämään sen hyvän fiiliksen myös katsojille.

Onko tänäkin vuonna odotettavissa sama korkea taso kuin viime vuonna?

Kyllä, haluamme tarjota katsojille vain parasta. Voin luvata, että jokainen ratsastaja tekee varmasti kaikkensa, jotta tulos on paras mahdollinen!

Miten kilpailun formaattia kehitetään tälle vuodelle? 

Tänä vuonna kansainväliset huippumme saavat vastaansa kotimaan parhaat. Molemmissa joukkueissa on kolme kilpailijaa, ja kilpailu käydään ihanneaikakilpailuna. Eli lähimmäksi ihanneaikaa pääsevä ratsukko on kärjessä. Lisäksi katsotaan, kuka kerää suorituksen lopuksi yleisöltä parhaat desibelit. Hänet palkitaan yleisön suosikiksi. Tämän lisäksi meillä on suuri ilo ja kunnia saada yksi maailman arvostetuimmista kenttäratsastajista, Michael Jung mukaan.

Tervetuloa mukaan tekemään mahtava show sekä kannustamaan oma suosikki voittoon!