Nyt on mahtava mahdollisuus hankkia kahden upeimman hevostapahtuman liput alennettuun yhteishintaan! HorseCombo-lippu sisältää Horse Show’n Supersunnuntain 22.10.2023 ja Hevoset-messujen sunnuntain 7.4.2024 pakettihintaan 99,50 € (norm. 109,50 € + 21 €). Tarjous on voimassa 15.9. – 21.10. tai niin kauan kuin lippuja riittää.

Helsinki Horse Show’n Supersunnuntai tarjoaa koko päivän ratsastuksen tähtihetkiä. Kouluratsastuksen Pohjola-sarjojen kaikki voittajat kohtaavat huippukiinnostavassa finaalissa ja suosittu esteklinikka pitenee puolen tunnin mittaiseksi. Klinikan pitää maailmanlistan ykkönen Henrik von Eckermann

Väliajalla on hyvä hetki tehdä ostoksia ja nauttia uudistuneen ravintolamaailman tarjonnasta. Horse Show’n jännittävässä pääluokassa, Longines FEI World Cup™:issa, kohtaavat maailman huiput. Supernäytöksen päättää Pohjola Diamond Open Grand Prix Finaali.

Tampereen Hevoset-messut taas on Suomen suurin hevosalan messutapahtuma. Kaikkiaan kolme messuhallia täyttyy kilpailuilla ja näytöksillä, klinikoilla ja tietoiskuilla sekä iloisella hevosväellä. Shoppailijalle on tarjolla Suomen laajin valikoima hevosalan tuotteita ja palveluita.

Pääset ostamaan HorseCombo -tarjouslippusi Ticketmasterilta