Horse Expo on olennainen osa Helsinki Horse Show´ta. Yleisön arvostama monipuolinen Horse Expo on kuulunut tapahtumaan alusta alkaen.

”Horse Expo nousee joka vuosi kävijäkyselyissämme yhdeksi tapahtuman erittäin tärkeäksi vetovoimatekijäksi huippu-urheilun ja viihteen ohessa”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Taavi Tonttila.

Jäähallin kupeeseen rakennettuun paviljonkiin ja hallin käytäville mahtuu hieman yli 70 näytteilleasettajaa. Tarjonta on monipuolista ja juuri hevosväelle suunnattua.

Paikalla on lukuisia hevosvarusteliikkeitä, ja monet säästävätkin ostoksensa juuri Horse Show´hun. Runsaan valikoiman lisäksi messutarjoukset ja uutuustuotteet houkuttelevat.

”Mukana on jälleen myös runsaasti uusia näytteilleasettajia.”

 

Kävijät pääsevät hevosvarusteiden lisäksi tutustumaan esimerkiksi koruihin, vaatteisiin, keppihevosiin, hoitotuotteisiin, vakuutuksiin, matkustamiseen, autoihin ja trailereihin. Niille vinkiksi, jotka miettivät jatko-opintoja, tänä vuonna paikalla ovat lähes kaikki hevosalan koulutuslaitokset. Ratsastajainliiton pisteellä voit tutustua seura- ja ratsastuskoulutoimintaan ja liittyä jäseneksi. Horse Expossa on vuosittain mukana myös ulkomaisia toimijoita.

 

Näytteilleasettajille tapahtuma tarjoaa pitkät myyntiajat, jopa 40 tuntia liikeaikaa ja 50 000 kävijän ostovoimaisen yleisön. Vakituiset kävijät varaavat paikkansa seuraavan vuoden tapahtumaan jo edellisen vuoden tapahtumassa. Nämä seikat tekevät Horse Exposta huippukiinnostavan. Jäähallin käytäville rakennetut pisteet ovat auki keskiviikosta alkaen ja paviljonkiteltan pisteet torstaista sunnuntaihin. Tervetuloa!

Tutustu Horse Expon 2023 tarjontaan: https://helsinkihorseshow.fi/horse-expo/