Peder Fredricson & Hansson Wl © Satu Pirinen

Ruotsalainen supertähti Peder Fredricson on ilmoittanut tulevansa Helsinkiin! Fredricson on yksi viimevuosien menestyneimmistä ratsastajista. Hän on Göteborgin Euroopan mestari ja Rion olympiahopeamitalisti. Tämän vuoden FEI World Cup™ finaalissa Fredricson pokkasi pronssia.

Ruotsin maajoukkueessa Fredricson on voittanut tänä kesänä historialliset kolme Nations Cupia. Hän on myös Falsterbon ja Tukholman GP-voittaja. Fredricson on jo toista vuotta pysynyt maailmanlistan kärjessä, korkeimmillaan toisena.

Fredricson vahvistaa jo ennestään loistavaa maailmanlistan kärkiratsastajien joukkoa. Helsinkiin ovat nyt ilmoittautuneet maailmanlistan kakkonen ja tuore Euroopan Mestari Martin Fuchs ja Ruotsin toinen Top Ten ratsastaja, Henrik von Eckermann. Maailmanlistan ykkönen, Steve Guerdat on myös kiinnostunut saapumaan Helsinkiin – nyt jännitetään, milloin Guerdat vahvistuksen tekee.

Fredricson on yksi suomalaisyleisön suursuosikeista. Hänen pehmeä ja eleetön ratsastustyylinsä ja uskomaton nopeus aikaa vastaan ovat ihastuttaneet suomalaisia aiemminkin. Tänä vuonna Jäähallin areenalla käydään todellinen gladiaattoreiden taisto, johon osallistuu maailman ehdoton kärki.

Helsinki Horse Show on maamme suurin sisäareenatapahtuma ja ainoa korkeimman viiden tähden kansainvälinen ratsastuskilpailu. Suurtapahtuman kohokohdat ovat Land Rover Grand Prix ja Longines FEI Jumping World Cup™. Helsingin maailmancupin osakilpailu kerää maailman kärkiratsastajia Helsingin Jäähallille 23.-27.10. kisaamaan yli 400 000 euron rahapalkinnoista ja tärkeistä mc-pisteistä matkalla World Cup Finaaliin Las Vegasiin huhtikuussa 2020.