Kuka olet ja mikä on taustasi?
Olen 31-vuotias juristi ja esteratsastaja. Alun perin kotoisin Tampereelta, missä pidin monta vuotta yksityistallia Annu Virkkusen tallilla. Ratsastamisen aloitin jo 7-vuotiaana vaarini maatilalla siskoni vuokrahevosella. Siitä eteenpäin harrastus jatkui aktiivisemmin ja ensimmäiset kansalliset kilpailut taisin startata 14- vuotiaana. Laji on ollut aina esteratsastus, mutta olen viime vuonna startannut kouluratsastuksen SM-joukkuessa.

Nykyisin pidämme vaimoni Cecilian kanssa Nurmijärvellä Klaukkalassa Stall Solbacka nimistä ratsastuskoulua. Itselläni on lisäksi 5 hevosta kilpakäytössä ja kilpailen säännöllisesti kansallisella ja kansainvälisellä GP-tasolla.

Hevosalalla olen toiminut monessa eri roolissa; niin ratsastajana, valmentaja, yksityistallin pitäjänä, ratsastuskoulun vetäjänä, kasvattajana, kilpailujen järjestäjä, kengittäjänä, kuin hevosalaan erikoistuneena juristina. Näkökulmia lajista on tullut näin ollen monista eri rooleista mitä pystyy tulevaisuudessa hyödyntämään Horse Show´n kehittämisessä. Olen myös Suomen Ratsastajainliiton hallituksen jäsen.

 Mitä odotuksia sinulla on uuden työn suhteen?
Uusi työ on todella mielenkiintoinen ja pääsen tekemään töitä intohimoni parissa sekä yhdistämään eri rooleista saamiani kokemuksia. Odotan innolla mitä kaikkea tulee vastaan ja oman lisänsä tekee tapahtuman siirtyminen Messukeskukseen vuonna 2026.

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on Horse Show’lle?
Näen Horse Show´n tulevaisuudessa vahvana hevosalan tapahtumana, joka tarjoaa kaikille osallistujille uskomattomia elämyksiä. HIHS-tapahtuman dynamo, esteratsastuksen World Cup -osakilpailu on vuodesta 2026 eteenpäin Länsi-Euroopan Liigan finaali, joka mahdollistaa tulevaisuudessakin huippuratsastajien tulemisen Helsinkiin.

Lisäksi Messukeskukseen muuton johdosta saamme luotua kävijöille uusia elämyksiä, jotta tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa aina perheen pienimmistä lajin syväharrastajiin. Vain taivas on rajana mitä kaikkea voimmekaan uusissa tiloissa toteuttaa!