Kevin Staut & Beau de Laubry Z
Kuva Satu Pirinen

Helsinki Horse Show´n lauantai, 26.10., pitää sisällään jokaiselle jotakin ja vähän enemmän. Kolmen näytöksen päivä sopii ikään katsomatta jokaiselle hevosurheilusta ja hevosista ylipäätään kiinnostuneille. Ja jälleen, ei tule myöskään unohtaa Horse Expoa, joka palvelee kävijöitä koko päivän tai mahdollisuutta viettää iltaa hyvässä seurassa jäähallilla After Riden merkeissä. 

LASTEN MATINEA (klo 9.00 – n. 10.15) 

Perheen pienimpien ja miksi ei isompienkin kestosuosikki Lasten Matinea valloittaa jälleen Horse Show´n areenan heti lauantai aamuna. Tänä vuonna Lasten Matinea kantaa teemaa “Kadonneen hevosenkengän metsästys”. Mukana etsinnöissä ovat mm. naamiaispukuratsukot, hellyttävät minihevoset, söpöt shetlanninponit sekä nopeat koirat. Viime vuoden tapaan näytöksen saloihin ja tänä vuonna tarinan syövereihin yleisön johdattaa hurmaava kaksikko, Teemu Ahtee & Aada Lätti. 

KANSAINVÄLINEN GRAND PRIX -NÄYTÖS (klo 10.45 – n. 17.30) 

Lauantain päänäytöksestä ei mielenkiintoa ja jännitystä puutu, kun klo 14 areenalla nähdään päivän pääluokka Helsinki Grand Trophy, jota ennen erityisesti kouluratsastajia on hemmoteltu kansainvälisellä Grand Prix Freestyle –luokalla sekä miniklinikalla, jonka päätähtinä nähdään tänä vuonna Olympiajoukkueessa ratsastanut Henri Ruoste ja PM-kultamitalisti Ville Vaurio. Eikä siinä vielä kaikki, ennen kansainvälistä esteratsastusta on mahdollisuus päästä näkemään ja tapaamaan koko Pariisin Team Finland ensin palkitsemisen ja sen jälkeen Meet & Greetin merkeissä. 

LAUANTAI-ILLAN HUUMAA (klo 18.30 – n. 23.00)

Anna Tallebrg – Grevens Zorro
Kuva Aino Tervonen

Päivän viimeinen näytös pitää huolen siitä, että mielenkiintoinen ohjelma ei lopu ennen aikojaan. Illan näytös pitää sisällään kansainvälistä esteratsastusta, jännittävän Tasotuoppi Top 10 finaalin sekä illan päättävät show-numerot. Show ohjelmana tänä vuonna nähdään nuorten hevosten Kyvyt Esiin Superfinaali, jossa 2- ja 3-vuotiaat nuoret hevoset esiintyvät irtohypytyksen parissa huippuratsastaja Jens Fredricsonin tuomariarvosteluin sekä paluun tehnyt Six Bar Jumping. 

 

Lisätietoja päivien ohjelmasta löydät täältä

Liput tapahtumaan myy Ticketmaster ja lippuostoksille pääset täältä