SIXT, premium-luokan autonvuokrauspalvelu, on innoissaan saadessaan olla 23.-27.10. järjestettävän arvostetun Helsinki International Horse Show’n virallinen kumppani. Maailmanlaajuisesti merkittävänä autovuokraamona SIXT on ylpeä voidessaan tukea yhtä Suomen kansainvälisistä huippu-urheilutapahtumista, jossa huippuratsastajat ja -hevoset eri puolilta maailmaa kokoontuvat kilpailemaan.

SIXT on toiminut Suomessa vuodesta 2010 lähtien ja tarjoaa laajan valikoiman autonvuokrausratkaisuja sekä paikallisten että kansainvälisten asiakkaiden tarpeisiin. Etsitpä sitten lyhytaikaista vuokrausta, pitkäaikaista leasingia tai hyötyajoneuvoratkaisuja, SIXT tarjoaa sinulle tarpeittesi mukaan räätälöityjä ensiluokkaisia liikkumisvaihtoehtoja. SIXT:llä on toimipisteitä suurimmissa kaupungeissa ja lentoasemilla, kuten Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä, joten SIXT on aina lähellä, kun tarvitset luotettavaa ajoneuvoa.

Mikä tekee SIXT:stä Helsinki International Horse Show’n täydellisen kumppanin? Molemmat ovat huippuluokan globaaleja brändejä, joilla on vahva paikallinen läsnäolo ja sitoutuminen kestävään kehitykseen. SIXT investoi jatkuvasti kestäviin liikkuvuusratkaisuihin, aivan kuten Horse Show puolustaa ympäristöystävällisiä toimintatapoja aloitteilla, kuten jätteiden lajitteluasemilla ja ympäristöystävällisellä lannankäsittelyllä.

Kuten SIXT Suomen toimitusjohtaja Tuomas Valta sanoo: ”Vaikka olemme osa kansainvälistä verkostoa, tehtävämme on toimia paikallisesti ja auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat liikkuvuusratkaisut. Tämän merkittävän suomalaisen tapahtuman tukeminen antaa meille mahdollisuuden olla yhteydessä eri sidosryhmiin ja edistää kestävää kehitystä, arvoja, jotka ovat meille SIXT:ssä tärkeitä.”

SIXT on ylpeä voidessaan olla osa tätä kansainvälistä tapahtumaa, joka edistää huippuosaamista ja vastuullisuutta. Jos tarvitset autonvuokrausratkaisua, olipa kyseessä sitten työ- tai vapaa-ajanmatka, käy osoitteessa sixt.fi ja löydä täydellinen ajoneuvo matkallesi.

 

Tutustu SIXT:n palveluihin