On ilo toivottaa Helsinkiin ruotsalaiset ratsastaja veljekset Peder & Jens Fredricson!

Kuva FEI

Peder on voittanut urallaan olympia- ja MM-joukkuekultaa, Euroopan mestaruuden, olympiahopeaa, ja viimeisimpänä pronssia maailmancupin finaalissa Riadissa viime keväänä. Peder on pysynyt korkealla maailmanlistalla jo vuosia. Hän on yksi lajimme arvostetuista hevosmiehistä ja menestyjistä. Peder on luonut oman pikkutarkan systeeminsä kilpailuissa esimerkiksi rataan tutustumisessa, ja painottaa hevosen terveyden ylläpitämistä.

Kuva FEI

Jens omaa laajan tietämyksen hevosista ja hevosurheilusta, minkä myötä häntä kutsutaan professori Fredricsoniksi. Hän on pitänyt paljon kursseja ja klinikoita uransa aikana, mutta tällä hetkellä hän itse haluaa panostaa urheiluun. Tänä vuonna hän haluaisi mm. voittaa Helsingin World Cup -luokan.

Veljekset kilpailevat Jäähallilla päivittäin perjantaista 25.10. alkaen, ja osallistuvat Horse Show´n pääkilpailuun, Longines FEI Jumping World Cup™️ -luokkaan sunnuntaina 27.10. klo 14.00. Lisäksi Jens toimii torstaina nuorten hevosten tuomariarvostelijana, lauantai-iltana FWB Kyvyt Esiin Superfinaalin tuomarina sekä vetää sunnuntain suositun esteratsastuksen miniklinikan.