Helsinki Horse Show’n ympäristövaikutuksia kartoitetaan tänäkin vuonna Jumps Green -ohjelman ja hiilikavionjälkilaskurimme avulla. Viime vuonna onnistuimme tavoitteessamme pienentää tapahtuman hiilijalanjälkeä ja tänä vuonna pyrimme parantamaan tulostamme edelleen. Seuraavilla tärpeillä jokainen kävijä voi vaikuttaa myös omalla panoksellaan Horse Show’n hiilijalanjälkeen!

Tapahtumaan kannattaa saapua kestävän liikkumisen periaatteiden mukaisesti. Hallille on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä läheltä ja kaukaa. Tällöin ei tarvitse huolehtia pysäköintipaikoista tai -maksuista ja pääset mahdollisimman lähelle hallia. Helsingin sisällä on mahdollista liikkua myös kaupunkipyörillä – pyörän koriin mahtuu myös Expon löytöjä!

Ympäristöystävällisyys on herkullista! Horse Show’ssa sekasyöjänkin kannattaa kokeilla kioskien ja ravintoloiden kasvisruokatarjontaa – myös VIP-ruokailu on kasvispainotteinen. Ruokailuvalinnoilla on todellinen merkitys: esimerkiksi naudanlihan ympäristövaikutus on yli 20 kertaa suurempi kuin härkäpavun.

Tapahtumassa kierrätys on ennätyshelppoa. Horse Show’ssa sinun täytyy erotella vain seka- ja biojäte – sekajäte lajitellaan lopulta tekoälyä hyödyntäen. Sinulle helppoa ja todella tehokasta kierrätystä!

Vältämme turhan jätteen syntymistä. Käsiohjelma ja lähtölistat ovat täysin digitaalisia. Tapahtumaan kannattaa ottaa mukaan oma, tyhjä vesipullo, jota voi täyttää pääaulan vesipisteellä ilmaiseksi.

Tehdään yhdessä kestävämpää ratsastustapahtumaa!