Kuva Iita-Maria Ahtiainen

Reilun 30 päivän päästä jokainen Helsinki Horse Show´sta kiinnostunut pääsee nauttimaan vielä viimeistä kertaa Helsingin Jäähallin ainutlaatuisesta tunnelmasta Horse Show´n puitteissa. Jos kokemuksesta haluaa vieläkin ainutlaatuisemman ja varmasti unohtumattoman, miksei vierailuun panostaisi hieman enemmän kuin tavallisen näytöslipun verran. Horse Show´n omat VIP-palvelut kohottavat tapahtumakokemuksen laukka-askeleen verran korkeammalle ja mahdollistavat ylellisen elämyksen tapahtuman parissa. Mutta mitä kaikkia VIP-palveluita Horse Show´lla on oikein tarjota?

VIP-LIPPU 

Lauantaille 26.10. ja sunnuntaille 27.10. on tarjolla kokopäivän sisältävät VIP-paketit. Molempina päivinä pakettiin kuuluu huikea määrä huippuratsastusta, parhaimmat paikat VIP-katsomossa, oma VIP-sisäänkäynti, -vastaanotto & -henkilökunnan palvelut sekä maistuva VIP Buffet ruokailu VIP Loungessa. Lauantaina tämän kaiken lisäksi huippujännitystä tarjoilee kansainvälinen Grand Prix -näytös ja iltanäytöksessä puolestaan viihdytään erilaisten show-esityksien parissa.  Sunnuntai tarjoaa yli 9 tuntia Horse Show´n huippuhetkiä, kun areenalla pääsee näkemään mm. huippusuositun esteratsastuksen miniklinikan ja koko viikonlopun kruunun, Longines FEI Jumping World Cup –osakilpailun.

RINGSIDE TABLE 

Kuva Satu Pirinen

Mikäli mieli tekee päästä näkemään, kokemaan ja tuntemaan Horse Show´n ainutlaatuinen tunnelma mahdollisimman lähellä areenaa ja ratsastajia, Ringside -pöytä on oikea valinta. Kuuden hengen pöydässä voit nauttia parhaista paikoista yhdessä ystäviesi kanssa yhden tai useamman näytöksen verran tai jopa koko päivän ajan. Samalla voitte herkutella tilattavissa olevilla pienillä syötävillä sekä käydä nauttimassa VIP Buffetin antimista VIP Loungessa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina.

AITIO 

Omassa rauhassa huippu-urheilua, mutta kuitenkin paikan päällä. Mikä muukaan kuin aitio mahdollistaa tämän! 8–15 hengelle suunnatut tilat voit vuokrata yhdessä ystäviesi kanssa tai yritysvieraitasi varten, jossa saatte seurustella omassa rauhassa sekä nauttia näytöksen katsomisen ohessa herkullisia ruokia ja juomia. Eikä yhdessä vietetyn ajan tarvitse jäädä vain yhteen näytökseen, sillä aition voi vuokrata myös koko päiväksi tai vaikka koko tapahtuman ajaksi. 

Kuva Iita-Maria Ahtiainen

GOLDEN BRACELET

Haluatko päästä omaan katsomoon lähelle kansainvälisiä huippuratsastajia seuraamaan viideksi päiväksi Horse Show´ta? Se on mahdollista Golden Braceletin turvin, johon sisältyy myös paljon muuta. Kultainen ranneke ranteessa pääset nauttimaan perinteisistä VIP-palveluista ruokailuineen ja vastaanottoineen, mutta myös tuntemaan areenan pohjan jalkojesi alla lauantai-iltana radankävelyssä yhdessä ratsastajien ja Olympiatason ratamestari Guilherme Jorgen kanssa. Tyhjin käsin ei tarvitse myöskään jäädä, sillä Give Away –lahja odottaa myös sinua eikä kannata unohtaa lauantai-illan The Horse Show Partyja Scandic Parkissa, minne ranneke oikeuttaa sinulle pääsyn.

PREMIUM CLUB MATADOR 

Uniikki Premium Club Matador nostaa sinun ja ystäviesi tai yrityksesi Horse Show kokemuksen uudelle tasolle, kun pääsette näkemään koko päivän ohjelman upeilta näköalapöydiltä, nauttimaan hyvästä ruoasta sekä omasta rauhasta oman aition turvin. Pakettiin kuuluu mm. oma VIP-vastaanotto sekä henkilökunta ja ylellinen Premium Club Matador Buffet & Bar. Paketin voit varata koko päiväksi perjantaille 25.10., lauantaille 26.10. tai sunnuntaille 27.10. 

Lisätietoja jokaisesta VIP-palvelusta löydät täältä ja VIP- sekä Golden Bracelet –lippuja pääset ostamaan suoraan Ticketmasterin sivuilta
Muita tuotteita sekä listätietoja voit tiedustella vip@helsinkihorseshow.fi tai valtteri.gundersby@helsinkihorseshow.fi