Yhteistyöblogit 2018

Helsinki International Horse Show’n yhteistyöblogeina nähdään tänä vuonna

Aadan Hevoselämää
Ellikki
Jillan blogi
Kavioliitossa 30v
Kultahippuja
Sophia Backlund
Tuhmaponi

Tutustu blogeihin alla!

Aadan Hevoselämää

Aadan hevoselämää -blogi kertoo kahdeksanvuotiaan Marocco-ruunan ja 23-vuotiaan Aadan yhteisestä arjesta. Blogi on perustettu vuonna 2011, ja se on kertonut siitä asti Aadan hevosentäytteisestä elämästä niin Suomessa kuin ulkomailla. Kymmenet tuhannet silmäparit seuraavat blogia ja sen somekanavia kuukausittain.

Maroccon ja Aadan yhteinen taival on vasta alussa, sillä ruuna kotiutui Suomeen vajaa vuosi sitten. Parivaljakon lajiksi on valikoitunut esteratsastus, ja kauden päätavoitteeksi onkin asetettu Helsinki Horse Show’n Lucky Winners -luokat. Liian tiukkapipoista treenaamista elämä ei kuitenkaan ole, vaan väliin mahtuu milloin mitäkin aina pidemmistä maastoreissuista yhteiseen hauskanpitoon.

Tämä on viides vuosi, kun blogini tekee yhteistyötä Helsinki Horse Show’n kanssa. HIHS on ehdottomasti vuoden kohokohta, ja on hienoa päästä osaksi koko Suomen hevoskansaa yhdistävää tapahtumaa. Toivottavasti meidät nähdään tänä vuonna Macon kanssa hyppäämässä Jäähallilla! -Aada iloitsee.

Ellikki

Hänellä on jatkuva palo saada tietää asioista lisää ja kaivaa vielä hieman syvemmältä. Hän kuvaa itseään uteliaaksi ratsastajaksi. Vapaa-aikana hän nauttii hoitohevosten kanssa talutusmaastoiluista ja koettaa pitää yllä jonkinlaista ratsastustaitoa.
Horse Show -yhteistyön avulla uskon saavani blogiin entistä kiinnostavampia haastatteluja ja mukavia tarinoita kulissien takaa.

Jillan blogi

Jilla on 26 vuotias hevoshullu, esteetikko ja valokuvaaja Inkoosta. Kotitallissa asuu oma suomenhevosruuna Torsten ja sen kaverina minishetlanninponi Peikko. Hän rakastaa kouluratsastusta ja pitkiä maastoja mutta ihan yhtä paljon hetkiä omassa puutarhassa, ponien kanssa tietysti. Jilla on ratsastajana sunnuntaihumputtelija mutta loputtoman kiinnostunut oppimaan hevosista kaiken eikä hyvää ratsastusta voi koskaan katsella liikaa! Hän haaveilee suuria mutta nauttii elämässä myös pienistä iloista – aurinkoiset päivät ja kuppi kahvia saavat aina hymyn huulille. Hän kirjoittelee ja kuvaa blogiin arkea ja juhlaa laidasta laitaan; hevosia, kodin sisustusta, kesäisin veneilyä ja puutarhajuttuja. Joskus hän saattaa innostua leipomaankin ja toisinaan miettimään syvällisemmin hevosharrastusta.

Olen innoissani mukana Helsinki Horse Shown bloggaajana jo kolmatta vuotta – onhan tapahtuma täysin ainutlaatuinen täällä meillä Suomessa!

Kavioliitossa 30v

Kavioliitossa 30v on ikuisen hevostytön blogi. Hevosten kanssa on vietetty aikaa 70-luvulta lähtien, eikä loppua näy. Kavioliitossa 30v on aikuisten hevosharrastajien äänitorvi sosiaalisessa mediassa.

Kirjoittaja on median moniottelija Katja Ståhl, jolla on kaksi omaa hevosta, joista toinen on oma kasvatti.

Kultahippuja

Kultahippuja-blogissa seurataan jo poni-iän reilusti ylittäneen ponihullun toteutunutta unelmaa. Päätähtenä blogissa esiintyy kultainen kilpaponi Goldi, joka tavoittelee ratsastajansa kanssa paikkaa Suomen kärkikastista. Blogi sisältää faktoja ja oivalluksia ponielämästä ja ehkä välillä vähän muustakin.

Tervetuloa mukaan seuraamaan kilpaponin arkea poninomistajan silmin!

Sophia Backlund

Sophia Backlund on Vaasalainen kouluratsastaja ja lakimies. Blogissa voitte seurata Sophian elämää hevosten parissa, lukea hänen pohdintojaan treeneistä, kisoista, ja seurata hänen arkea hevosten kanssa.

HIHS on vuoden odotetuimpia tapahtumia, joten on ilo ja kunnia olla taas osa tätä tapahtumaa!

Tuhmaponi

Esittely tulossa pian!