30 kvaalipaikkaa ensi vuoden HIHS:iin ja runsaasti hallimestaruuksia!


Ypäjä Horse Show (YHS) toteutetaan syyskuussa suunnitelmien mukaisesti. Lisämaustetta tapahtumaan antaa järjestäjän BCM Scanhorsen päätös järjestää YHS:stä jo nyt kvaalipaikkoja ensi vuoden Helsinki Horse Show’hun.  ”Pohdimme hetken miten voisimme antaa käynnistyneelle kisakaudelle boostia. Päätimme lohkaista noin 200 kansallisesta HIHS2021-kiintiöstä jo nyt noin 30 paikkaa”, avaa HIHS:n tapahtumajohtaja Tom Gordin.


Tulevan syksyn YHS:stä voi menestymällä ansaita HIHS 2021 paikkansa useimmista kotimaisista kategorioista. Nämä ovat ainakin Nordic Open Tour, Medium Tour, Small Tour, Pony Tour, Suomenhevoset ja suosittu Amateur Tour. Lisäksi YHS:ssä ratkotaan runsaasti hallimestaruuksia, kuten seurajoukkueiden, nuorten hevosten ja suomenhevosten sekä taitomestaruuksia ja alue champion -titteli.


 ”Varaudumme siihen, että YHS on tavanomainen ratsukoiden massatapahtuma. Tarkoituksena on käyttää molempia kisamaneeseja sekä verryttelymaneesi kolmen päivän kisaviikonloppuun” , jatkaa Gordin. ”Näillä näkymin koko Ypäjän majoituskapasiteetti, sekä ihmisten että hevosten, on käytössä jo syyskuussa. Luonnollisesti seuraamme tarkkaan mitä viranomaiset ohjeistavat tämän suhteen ja muutenkin. YHS on perinteisesti ollut ratsastajien ja heidän avustajiensa suuri kisatapahtuma, joka ei ole rakentunut yleisöodotuksiin. Tämä sopii hyvin näinä poikkeuksellisina aikoina”, toteaa Gordin. 

YHS 2020 kisakutsu julkaistaan KIPA:ssa elokuun puolessa välissä.