Horse Show’n viimeisiä lippuja myydään nyt. Hanki omasi nyt ja varmista paikkasi huippuhevosurheilun eturivissä!

Lauantai-iltana yleisö pääsee nauttimaan kansainvälisistä esteluokista, suomenhevosten kansallisesta finaalista ja Pohjola Gold -luokan toisesta osakilpailusta. Illan huippuhetki on upea Olympia-show.

Noora Pentti ja Con Caya olympiamuuriesteellä perjantaina Pohjola Kansainvälinen 145 cm -luokassa. Kuva: Satu Pirinen

 

Olympiatunnelmaa ja mestareita areenalla

Kansainvälinen esteluokka Finnlines 150 cm hypätään Helsingin 1952 olympialaisten replikaradalla. Luokassa nähdään myös upea muurieste, jota koristaa kuva Helsingin olympialaisten esteradasta. Olympia-show’ssa Euroopan mestarit haastavat olympiavoittajan, kun kenttäratsastaja Elmo Jankari ja esteratsastaja Jone Illi kilpailevat mäkihyppääjä Toni Niemistä vastaan.

Maailmancupiin muutamia vapaita paikkoja

Sunnuntaina Horse Show’ssa nautitaan Supersunnuntai-näytöksen parissa. Päivän ehdoton huipennus on Longines FEI Jumping World Cup™. Näytös on lähes loppuunmyyty, mutta muutamia paikkoja on vielä jäljellä.

Sunnuntain miniklinikassa on kova kattaus, kun Jens Fredricsonin esteratsastuksen miniklinikassa nähdään ratsailla  Jone ja Sani Illi. Kouluratsastuksen Knock-Outia saapuu tuomaroimaan Henri Ruoste. Ole nopea ja osta lippusi nyt ennen kuin ne loppuvat!

Osta liput