Vauhdikas ja jännittävä International Speed 140 cm finaali avasi sunnuntain ohjelman. Voittoon ratsasti Olivier Robert hevosella Eros ajassa 51.24 s. Suomen Henna Maria Kaaro ja Ikon tuli hienosti toiseksi ja Viron Paul-Richard Argus ja Jay-Z B oli kolmas. Wilma Heikkinen ja Elvis PS tulivat neljänsiksi pienistä vaikeuksista huolimatta.

Olivier Robert hevosella Eros. Valokuva Iita-Maria Ahtiainen

Olivier Robert kommentoi kilpailun jälkeen: En yleensä hyppää tämän kaltaisia luokkia. Eilen kuitenkin omasta virheestäni tiputimme kaksi GP:ssä, joten halusin antaa hevoselleni mahdollisuuden lopettaa viikonlopun urakkansa puhtaaseen rataan. Hän on ollut niin suurenmoinen.

Ratsastan Word Cupissa Tempo de Pabania, olimme Oslossa neljänsiä viime viikolla ja muutenkin viime viikonloppu oli meille kaiken kaikkiaan upea. Ratsastin hevosen eilen täällä Helsingissä ja hän superhyvä tällä areenalla joten toivon, että esiinnymme parhaimmillamme tänä iltana.

Henna Maria Kaaro ja Ikon. Valokuva Iita-Maria Ahtiainen

Iloinen Henna Maria Kaaro kommentoi: Tänään oli aamusta asti tosi ihana kisafiilis ja lähdin radalle innoissani. Oli aivan ihanaa tulla maaliin onnistuneen radan jälkeen. Kaikki tämä harjoittelu kyllä kannatti, kun pääsee sen ansiosta pitämään radalle minuutiksi intensiivisesti hauskaa ja tulostakin syntyy.

Nyt sitten tällä kaudella on suunnitelmissa vielä Ypäjän hallikisat ja sitten hevoset pääsevät lomalle ennen kuin harjoittelu taas jatkuu ennen alkuvuodesta alkavaa kisakautta.

International Speed Final 140 cm,
aikaratsastus, jossa virheet muunnetaan ajaksi.
Lähti 14, sijoittui 4.

1) Olivier Robert/Eros, Ranska 51,24
2) Henna Maria Kaaro/Ikon, Suomi 52,10
3) Paul-Richard Argus/Jay-Z Bee, Viro 52,20
4) Wilma Heikkinen/Elvis PS, Suomi 54,21

Katso kaikki tulokset…