Ypäjän Hevosopisto tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia hevosalan tulevaisuuden huippuammattilaisille. Tammikuussa alkavat koulutukset ovat nyt haussa, joten nyt on oikea hetki toteuttaa unelmasi ja aloittaa matkasi hevosalan jännittävässä maailmassa.

Haussa nyt:
KROI – ratsastuksenohjaajan osaamisala tai ratsuhevosten kouluttaminen, oppilaitosmuotoinen opiskelu. Hakuaika 5.6.-3.12.2023

Hevostalouden perustutkinto eri osaamisaloilla:
hevostenhoitaja
ratsastuksenohjaaja
hevospalveluohjaaja
Hakuaika 26.9.-26.11.2023.

Hevostalouden perustutkinto järjestetään monimuoto-opiskeluna, joten se on joustava vaihtoehto eri elämäntilanteissa oleville opiskelijoille.

Koulutukset tarjoavat loistavan tilaisuuden hankkia monipuolista osaamista hevosalan ammattilaisena. Ypäjän Hevosopisto on tunnettu laadukkaasta opetuksestaan ja tavoitteena on kouluttaa tulevaisuuden hevosalan huippuosaajia, jotka ovat kilpailukykyisiä myös kansainvälisesti.

Hevosopistolle hakeminen on helppoa ja se tarjoaa mahdollisuuden koko hevosalan koulutuspolun kulkemiseen aina perustutkinnosta erikoisammattitutkintoon asti. Olitpa vastavalmistunut peruskoulusta tai etsit uutta suuntaa toisen tai kolmannen asteen opintojen jälkeen, me autamme sinua löytämään intohimosi hevosten maailmassa. Ypäjän Hevosopisto on oikea paikka aloittaa matkasi hevosalan ammattilaisena.

Hae nyt ja ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi uraa hevosalan monipuolisessa maailmassa.

Lisätietoja koulutuksista ja hakeminen löytyvät osoitteesta www.hevosopisto.fi/koulutus/hakijalle/

Tervetuloa Ypäjän Hevosopistolle, missä unelmasi hevosalan ammattilaisena voi toteutua!