Helsinki Horse Show´n upealle yleisölle on jälleen tiedossa mahtavaa ohjelmaa Ladies Night -tapahtumassa.

Perjantai- ja lauantai-iltana Jäähallin Brewer Streetille nousee oma kauneuden ja hyvinvoinnin teema-alue. Ladies Nightissa on mielenkiintoisia ja julkisuudesta tuttuja henkilöitä, laadukasta kosmetiikkaa, hyvinvointituotteita ja virkistävää kuplivaa juotavaa Carbonin Champagne Bar’ista. Brewer Streetillä kohtaavat vanhat ystävät ja uudet tuttavuudet.

Iltamien aikana A.Tillander ja Westerback järjestää huiman, timanttisen yllätyksen ja Suomen drag-taivaan nuori tähti Jere Sivonen tuo Ladies Nightiin parhaat palat upeasta Erilainen nainen Show´staan. Lavalla nähdään riemukas kokoonpano maan eturivin artisteja kaksi kertaa illassa.

Make Up Storen ammattimeikkaajat ovat paikalla molempina iltoina ja mahdollistavat kaikille osallistujille kevyen meikin iltaa varten. Tämän vuoden uutuutena, löydät Ladies Nightista myös ratsastusmuodin uudet tuulet ja voit luoda niistä oman tyylisi bloggajan, muotialan ammattilaisen ja esteratsastajan Erika Hanhisuoannon avustuksella. Stailaa, kuvaa ja tägää – voit voittaa kuuminta ratsastusmuotia itsellesi!

Kauneuspalvelun Riitta Manninen huolehtii jälleen kynsien huollosta ja kertoo mikä kynsilakka sopisi juuri sinulle. Riitan seurana on myös tänä vuonna mukana Opti-Anna Opti-Annan pisteellä pääset ilmaiseen näöntarkastukeen. Opti-Anna auttaa myös valitsemaan sinulle sopivat silmä- ja aurinkolasit.

SRL:n hyväksymä ratsastusvalmentaja Aira Toivola tulee ohjaamaan ratsastajille oikeanlaista ryhtiä niin seisten, kuin istuen. Toivola kertoo vatsalihasten ”kytkennästä” oikeassa järjestyksessä hengityksen kanssa. AT-ratsastuspilatesständiltä löydät myös Airan julkaiseman Tavoitteena tasapainoinen ratsukko -kirjan.

Business coach ja mindfulnessohjaaja Eeva Jaakonsalo ja psyykkinen valmentaja ja urheilupsykologi Anna Andersén tulevat kertomaan mielen hallinnasta, keskittymisestä ja palautumisesta.

Tervetuloa nauttimaan ja viettämään hauskoja iltamia kanssamme.

Ladies Nightissä tapahtuu perjantaina klo 18 – 21.30 ja lauantaina klo 18.30 – 21.30. Ladies Night on avoin kaikille Horse Show´n perjantain tai lauantain näytöslipun ostaneille.