Ammattitaitoinen ja sitoutunut vapaaehtoisten joukko on yksi Helsinki Horse Show´n ehdottomista kivijaloista. Joka vuosi nelisatainen, innokas vapaaehtoisten joukko kokoontuu Helsingin Jäähalliin eri puolilta Suomea. Eri-ikäisten hevoshullujen joukkiossa on mukana jopa muutama kaikissa 34:ssä Horse Show´ssa mukana ollut konkari mutta myös untuvikkoja.

Meillä on äärettömän ammattitaitoinen vapaaehtoisten joukko toteuttamassa upeaa tapahtumaa. Vuosien myötä on muodostunut hyvin vahva organisaatio, toista vuotta mukana oleva toimihenkilövastaava Virpi Nordblad kertoo.

Virpi kiinnitti uutena tulijana huomiota yhteen erityiseen seikkaan. -Tein paljon havaintoja siitä, miten irrallaan eri ryhmät olivatkaan. Ajansaatossa on käynyt niin, että jokainen suorittaa omaa tehtävää ja iso kuva jää unholaan.

Horse Show´n organisaatiossa ei jäädä lepäämään laakereille, vaan mietitään miten asiat voisi tehdä vielä paremmin. Avainhenkilöiltä kerättiin palautetta, ja niissä kolme asiaa nousivat ylitse muiden; kiire, tiedonkulku ja ryhmien välinen yhteishenki. Palautteissa oli myös paljon hyviä käytännön ehdotuksia, joita otetaan käyttöön tämän vuoden Horse Show´ssa.

Nyt lähdemme työstämän esiin tulleita asioita. Pyrimme vähentämään kiireen tuntua, ennakoimaan paremmin muutoksia ja parantamaan ja nopeuttamaan tiedonkulkua. Jokainen ryhmänjohtaja saa viestin, johon nämä kaikki on koottu yhteen, Virpi kertoo.

Palvelukonseptista uutta vauhtia

Tänä vuonna otetaan käyttöön uusi palvelukonsepti.

Haluamme korostaa, että olemme yksi iso tiimi, joka tekee vuoden huikeinta tapahtumaa yhdessä. Haluamme tuoda ryhmät yhteen ja aloittaa uuden perinteen ryhmiin tutustumisessa. Niin, että jokainen kokee olevansa yhtenä tärkeänä osana tekemässä juuri #meidänhihs tapahtumaa.

Kun sisäinen palvelu toimii hyvin, se näkyy suoraan ulkoisille asiakkaille. Tärkeä tavoite on tehdä tapahtuman kokemuksesta hyvä niin vapaaehtoisille kuin ulkoisille asiakkaillemme.

Jokainen ryhmä on kuin yksi palapelin pala. Vain jos me liitämme kaikki palat saumattomasti yhteen, muodostuu yksi iso kuva, joka on Horse Show, Virpi tähdentää.