Kotimaisen hevosmaailman yhdistävää tapahtumaa on odotettu jo kolme vuotta. Odotus palkitaan viimein, kun vauhdikas viikonloppu 9.–10.4.2022 tarjoaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa monenlaista nähtävää ja kuultavaa niin alan ammattilaisille, harrastajille kuin ratsastuksesta vasta haaveileville, perheitä unohtamatta.

Kahden messupäivän aikana nähdään ja kuullaan ratsastuksen ykkösnimiä areenalla ja ohjelmalavoilla. Messujen klinikat ovat aina olleet kuumimpia ohjelmanumeroita tapahtumassa, eikä kattaus jätä tänäkään vuonna kylmäksi. Ratsastusklinikoiden vetäjinä nähdään kenttäratsastaja Pauliina Swindells, esteratsastaja Niclas Aromaa ja kouluratsastaja Ville Vaurio. Lisäksi kävijät pääsevät seuraamaan Annika Schulmanin tuottamaa istuntaklinikkaa sekä Mia Jurvalan lastausklinikkaa. Kouluratsastuksen Suomen mestari ja olympialaisiin tähtäävä Anna von Wendt nousee messulavalle keskustelemaan urheilijan henkisestä tasapainosta ja esteratsastaja Joonas Orannan isännöimään tuokioon saapuu ravi- ja ratsastusammattilaisia keskustelemaan ruokinnasta ja hevosista yleensä.

Lisäksi inspiroivia puheenvuoroja tarjoilevat muun muassa näyttelijä ja Hepodi-podcastin suojelija Outi Mäenpää, freeskilaskija Pekka Hyysalo ja fysiikkavalmentaja Marko Yrjövuori.

Viikonloppu on täynnä upeita esityksiä, vauhdikkaita kisoja ja runsain mitoin hevostietoutta. Katso tapahtuman koko ohjelma osoitteesta hevosmessut.fi.

Särkänniemi Areena houkuttelee keppihevosharrastuksen pariin

D-hallin Särkänniemi Areena vetää perheen pienimpiä keppihevosharrastuksen pariin. Ohjelmassa on eritasoisia kilpailuita keppariharrastajille helpoista koululuokista laukkalähtöihin ja näyttelyihin.

Särkänniemen osastolla pääsee tervehtimään huvipuiston legendaarisen Possujuna-laitteen innoittamaa Pouta Possu -maskottia. Luvassa on myös huvipuiston edullinen Astu iloon -lippukampanja kesän hurvittelijoille sekä puistosta tuttuja tarkkuutta vaativia, toiminnallisia heittopelejä.

Hevoset-messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.–10.4.2022. Avoinna lauantaina 9.4. klo 8.30–18.00 ja sunnuntaina 10.4. klo 9.00–17.30. Liput myy Ticketmaster.