Emma Tallberg edustaa jälleen Suomea Horse Show´ssa. Kuva Satu Pirinen.

Nyt kaikki kannustamaan suomalainen voittoon Land Rover Grand Prix´ssa! Menestysmahdollisuudet ovat nimittäin tänä vuonna erinomaiset. Upea naisvaltainen maajoukkueemme on iskuvalmiina.

Lauantaina iltapäivällä Land Rover Grand Prix´ssa näet huipulle palanneen ja Oslon maailmancupissa menestyneen tähtiratsastaja Anna-Julia Kontion, viime vuonna luokkavoiton Helsingissä napanneen moninkertaisen Suomen mestarin Sanna Backlundin, Suomen mestari Marina Ehrnroothin ja juuri Ainon Grand Prix´n voittaneen Emma Tallbergin.

Kotimaisella tasolla erittäin voitokas Susanna Granroth on äärimmäisen nopea aikaa vastaan. Ulkomailla valmentautunut Emma Broända on valmis loistamaan Helsingissä. Kansainvälissä luokissa hyppäävät myös nuoret ja tyylikkäät menestyjät Miisa Pulkkanen ja Eveliina Talvio.

Tervetuloa seuraamaan suomalaisia ja kansainvälisiä tähtiä Horse Show´hun! Kansainväliset ratsastajat kilpailevat perjantaista alkaen päivittäin Helsingin Jäähallissa. Pääkilpailut ovat lauantaina 20.10. Land Rover Grand Prix klo 14.30 alkaen ja sunnuntaina 21.10. klo 15.40 alkava loppuhuipentuma, 165 cm korkeudella hypättävä Longines FEI Jumping World Cup™.