– Tulikin kyllä yllätysten juhlavuosi, naurahtaa SRL100-vuoden projektipäällikkö Ulla Nurmi. – Eipä olisi tammikuussa uskonut!

Ulla Nurmella on pitkä ratsastustausta niin koulu- kuin kenttäratsastuksessakin. Hän on koulutuomari ja SRL:n sääntövaliokunnan puheenjohtaja. SRL100 -hanketta vetämään hän hyppäsi vauhdissa. 

– Horse Show’n SRL100-näytös lauantaina 24.10. on ehdottomasti yksi juhlavuoden huipentumia. Helsinki Horse Show on äärettömän tärkeä sekä Ratsastajainliitolle että koko suomalaiselle ratsastukselle. Tilanne on tietenkin tällä hetkellä koronan takia haastava, mutta suunnittelemme ja sovimme asioita niin paljon kuin tässä vaiheessa voimme. Kartoitan parhaillaan ratsastusurheilun eri vuosikymmenten suomalaisia olympia- ja MM-mitalisteja, heitä muistetaan ehdottomasti. Tavoitteena on vauhdikas, monipuolinen ja kattava ilta, jossa ovat mukana kaikki ratsastuksen lajit. Tällä hetkellä mietinnässä on myös mahdollisuus eri hevosrotujen esittelyyn. Tästä tehdään koko Suomen ratsastavan kansan juhla. Tervetuloa mukaan!