Daniel Deusser © Satu Pirinen

Horse Show´hun saapuvista saksalaisratsastajista sekä Christian Ahlmann että Daniel Deusser ovat nostaneet ilmaan maailmancupsarjan himoituimman palkinnon, finaalin voittopokaalin. Ahlmann on voittanut myös Euroopan mestaruuden, arvostetun Aachenin Grand Prix´n ja johtanut maailmanlistaa. Deusserin menestyksiin kuuluvat myös finaalien hopea ja pronssisijat. Vuosi sitten hän avasi mc-sarjan Oslossa voitolla.

Saksasta tulevat myös Ludger Beerbaumin tiimin ratsastajat Philipp Weishaupt ja Kristian Kukuk. Weishaupt oli 12. Göteborgin EM-kisoissa ja on myös Saksan mestari. Kukuk on tehnyt vahvoja tuloksia Global Champions Tourissa ja on sarjassa 12. ennen finaalia.

Hans-Dieter Dreher hakee Helsingistä mc-pisteitä tavoitellen uransa kolmatta finaalipaikkaa. Angelique Rüsen ja Harm Lahde ovat uudempia nimiä, joita kannattaa seurata tarkalla silmällä.

Saksalaiset kilpailevat päivittäin Helsingin Jäähallissa perjantaista alkaen. Pääkilpailut ovat lauantaina 20.10. Land Rover Grand Prix klo 14.30 alkaen ja sunnuntaina 21.10. klo 15.40 alkava loppuhuipentuma, 165 cm korkeudella hypättävä Longines FEI Jumping World Cup™.