Helsinki Horse Show osallistuu yhteistyökumppanina RunFestiin Helsingissä ja haastaa kaikki omat yhteistyökumppaninsa mukaan liikkumaan, kohottamaan tiimihenkeä ja tekemään hyvää!

RunFest on hyväntuulinen työhyvinvointi- ja hyväntekeväisyystapahtuma. Tapahtumaan kuuluvat kaikenikäisille ja -kuntoisille soveltuva rento RunFest-viesti ja joukkueiden yhteinen RunFest-piknik. Viesti ei ole kilpailu vaan hauskan tapahtuman liikuntaosuus. Kilpailuakin saadaan aikaiseksi, koska palkinnon saavat paras viestikapula, vaatetus tai huikeimmat kannatusjoukot.

Tapahtumaan voivat osallistua kaikki kunnosta riippumatta. Kannustava ilmapiiri tarjoaa elämyksellisen liikuntakokemuksen myös niille, jotka eivät muuten liiku – liikuntakipinä kasvaa samalla kun pidetään hauskaa ja parannetaan yhteishenkeä.

RunFest tuo liikunnan iloa ja samalla osallistuvat yritykset pääsevät tekemään hyvää. RunFestiin osallistuva joukkue kerryttää lahjoituspottia valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen 1 € / kilometri (5 x 4.2 km). HIHS on valinnut kohteekseen John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeen.

Onko teidän yritys jo mukana RunFestissä?
HIHS haastaa kumppaninsa ja kaikki hevosalan yritykset mukaan liikkumaan hyvän asian puolesta.
HIHSin koodilla HIHS-RunFest18 osallistumishinta -10% alennuksella.

Lähdetään yhdessä liikkumaan hyvän asian puolesta!