Helsinki Horse Show on mukana elokuussa järjestettävässä RunFestissä. RunFest on hyväntuulinen tapahtuma, jossa on luvassa viestikilpailuna puolimaraton (5 x 4,2 km) ja illan kruunaa piknik hyvässä seurassa Helsingin Meripuistossa. Upeaksi tapahtuman tekee se, että liikkumalla kerrytetään varoja hyväntekeväisyyteen. HIHS valitsi hyväntekeväisyyskohteekseen John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -projektin.

HIHSin joukkue on aloittanut treenit innokkaasti. Jopa niin innokkaasti, että revähdyksiltä ei ole vältytty. Onneksi RunFestissä ei kuitenkaan vaadita huippukovaa juoksukuntoa, joten voimme ottaa hieman rauhallisemmin alkuinnostuksen jälkeen.

Säät ovat suosineet ja olemme päässeet tekemään juoksusuoritusta tukevaa taukojumppaa toimistotalon liikunta-alueelle. RunFest mielessä on hyvä lähteä aika ajoin toimiston uumenista jumppaamaan, jotta emme aivan hyydy elokuussa Kaivarin mäkisiin maastoihin. Suunnitelmissa on myös kävelypalavereiden pitäminen Keskuspuiston luonnon helmassa. Pienen jumppatuokion jälkeen jaksaa tehdä töitä taas aivan uudella tarmolla.

 

Onko teidän yritys jo mukana RunFestissä?
HIHS kannustaa kumppaneitaan ja kaikkia hevosalan yrityksiä lähtemään mukaan liikkumaan hyvän asian puolesta.
HIHSin koodilla HIHS-RunFest18 osallistumishinta -10% alennuksella.

Juoksujalkaa kohti Runfestiä…