Riihimäkeläinen RTV-Yhtymä Oy on liittynyt Helsinki Horse Show -tapahtuman uudeksi kumppaniksi. Perusteellisten neuvottelujen myötä löytyi yhteinen sävel, joka tukee kummankin kumppanin toiveita ja tavoitteita.

”RTV on vahva ja tunnettu brändi, jolle olemme hakemassa entistä vahvempaa asemaa ratsastavan Suomen keskuudessa”, RTV:n hallituksen puheenjohtaja Markus Lindblom toteaa. ”Solmimme hiljattain Suomen Ratsastajainliiton kanssa yhteistyösopimuksen, ja nyt oli lajin kruununjalokiven, Helsinki Horse Show´n vuoro. Uskomme, että nämä strategiset askeleet ovat eduksi RTV:n liiketoiminnan tavoitteille, ja samalla tuemme lähellä sydäntäni olevaa lajia ”, Lindblom toteaa tyytyväisenä.

”RTV on meille tuttu usean vuoden yhteistyöstä”, tapahtumajohtaja Tom Gordin toteaa. ”RTV:n liityttyä mukaan Horse Show´n kumppaniksi voimme nostaa yhteistyön toteutukset aivan uudelle tasolle. RTV on todellakin tervetullut Horse Show´n laajaan partner-ryhmään”, Gordin jatkaa.

Lisätiedot:
tom.gordin@helsinkihorseshow.fi
markus.lindblom@rtv.fi

RTV-Yhtymä Oy on vuonna 1951 perustettu maan johtava maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike – suomalainen perheyritys. RTV:llä on 41 myymälää 39 eri paikkakunnalla. Tuotevalikoimaa on laajennettu viime vuosina osassa myymälöitä ST-Tallipuodin tarjoamiin hevostarvikkeisiin.

Helsinki Horse Show järjestetään 19 – 23.10.2022 Helsingin Jäähallissa.
Odotettavissa on yli 40 000 kävijää ja maailman parhaita ratsastajia. Viiden päivän suurtapahtuma tarjoaa elämyksiä viiden päivän ajan. Suosittu Horse Expo on auki torstaista sunnuntaihin.