Terveisiä Helsingin jäähallin kioskitoiminnan tiimoilta! Täällä kiireinen alkuvuosi on taittunut kohti kevättä ja katseemme on jo tiukasti käännetty kohti tulevaa syksyä sekä tämän vuoden Horse show- tapahtumaa. Olen Annika Kastari ja työskentelen Restel ravintoloissa Helsingin jäähallilla Vuoropäällikkönä. Vastuualueenani meidän kioskit ja pikaruokapisteet. Horse show tapahtumassa kaikki 15 kioskiamme palvelevat kävijöitä ollen pullollaan valikoimaa perinteisistä street food annoksista, terveellisiin välipaloihin ja päivän keittoon, erilaisiin leipiin, wrappeihin ja monenmaukkaisiin herkkuihin. Emme ole unohtaneet valikoimastamme maukkaita kasvis- ja vegaaniruokatuotteita, joista nyt haluan kertoa teille hieman enemmän.

Olen itse ollut jo yli 6 vuotta kasvisyöjä ja on ollut hienoa huomata, miten valikoima kaikkialla laajenee jatkuvasti, niin myös meillä Jäähallilla. Jokaiseen tapahtumaan mietitimme tarkasti ruokatuotevalikoiman asiakaskunnan ja tapahtuman luonteen mukaan. Horse show:n aikana kasvisruoan suosio kioskeissamme on suurin verrattuna muihin tapahtumiimme. Tämän vuoksi kehitämme ja luomme Horse show viikkoa varten paljon uusia tuotteita, joiden uskomme maistuvan juuri teille. Viime syksynä Horse show’ssa tarjosimme kioskeissamme 19 erilaista kasvis- tai vegaaniruokavaihtoehtoa, kun kokonaisuudessaan meillä myynnissä 34 eri ruokatuotetta. Vuonna 2022 kioskien ruokatuotteista yli puolet sopivat kasvis- tai vegaaniruokavalioille.

Teemme parhaillaan tuotteistusta ensi syksylle, luvassa on vanhoja suosikkeja sekä paljon myös täysin uusia ruokatuotteita. Tänä vuonna tarjoamme entistäkin laajemman ruokavalikoiman, sillä olemme käyneet tarkkaan läpi viime vuoden asiakaspalautteita, joista otamme opiksi. Pyrimme huomioimaan erikoisruokavaliot aina parhaalla mahdollisella tavalla ja ilmoitamme niistä selkeästi myös kioskeissamme. Tapahtuman aukioloajat ovat pitkät ja suuri osa kävijöistä ovat tapahtumassa paikalla useampana päivänä ja usean tunnin ajan, jonka vuoksi haluamme siis varmistaa jokaiselle asiakkaalle mahdollisuuden nauttia herkullisesta ja omaan ruokavalioon sopivasta ruoasta Suomen suurimmassa sisäurheilutapahtumassa.

Suoraan pääovia vastapäätä sijaitsee meidän Green food -kioski, tunnistat sen vihreästä teippauksesta. Green food- kioskiimme olemme keränneet paljon terveellisiä snacksejä ja välipaloja. Viime syksyn valikoimasta kioskilta löytyi mm. vegaanista jugurtti bowlia ihanalla tuoreella avocadolla höystettynä, terveellisiä pähkinöitä, tuoreita kasviswrappejä, kikhernesipsejä, hedelmiä, luomumehuja, smoothieita sekä valikoima välipalapatukoita. Suunnitteilla Green food -kioskiin tälle vuodelle on uusi terveellinen kasvisruokatuote, josta kerromme tarkemmin lähempänä tapahtumaa. Olet tervetullut tutustumaan Greenin valikoimaan, ja muista: lähes kaikissa kioskeissamme ympäri hallia on saatavilla kasvis- tai vegaanivaihtoehtoja, ei ainoastaan Greed food- kioskilla.

Saamamme palautteen mukaan iso haasteemme syksynä oli kioskien aukioloaikojen ja tuotteidemme löydettävyys. Ensi syksyksi luomme yhteistyössä Horse Shown tiimin kanssa kootun sivuston, josta voitte pian nähdä kaikkien kioskiemme ja toki myös ravintoloidemme valikoiman, sijainnin sekä aukioloajat tapahtumapäivittäin. Toivomme, että tätä kautta jokainen teistä voisi löytää itselleen sen parhaan vaihtoehdon ja nauttia Horse showsta herkullisesti.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja otan ilolla vastaan kehitysideoita teiltä, voit olla minuun yhteydessä alla olevaan sähköpostiin. Odotan innolla taas näkeväni teidät syksyllä Nordiksella, aurinkoista kevättä 😊

Annika Kastari
Vuoropäällikkö-Kioskitoiminta
Food & Events Tapahtumaravintolat, Helsingin jäähalli. Restel Ravintolat Oy
annika.kastari@restel.fi