Ranking-kakkonen Peder Fredricson tulee Helsinkiin.
Tuleeko Euroopan mestari H&M All In mukaan?

Fredricson ja H&M Christian K © Satu Pirinen

Pitkä vaalea sympaattinen ruotsalainen, joka ratsastaa kuin unelma! Ei ihme, että Peder Fredricson, 46 herätti jo vuosi sitten valtavasti huomiota Helsinki Horse Show´ssa. Tänä vuonna Peder on Helsinkiin saapuessaan yksi lajin kirkkaimmista tähdistä. Euroopan mestari ja Rion ja Ateenan olympiahopeamitalisti on nyt myös maailmanlistan kakkonen ja yksi Tryonin MM-kisojen ennakkosuosikeista.

Peder Fredricson & Stephanie Holmén © Satu Pirinen

Peder valitsee MM-ratsunsa kahdesta vahvasta vaihtoehdosta. 10-vuotias Hansson WL on osoittanut kykynsä voittamalla kesällä Cannesin GCT Grand Prix´n ja sijoittuen toiseksi Lontoossa. Yhtä hyvä vaihtoehto on 11-vuotias H&M Christian K, joka voitti Rotterdamin Nations Cupin ja oli kolmas Geneven ja Dohan GP-radoilla. H&M All In on jo voittanut Pederille kolme arvokisamitalia, mutta ei ehtinyt kuntoutua viime talven loukkaantumisesta vaativaan MM-urakkaan. On siis hyvin mahdollista, että kultaratsu All In nähdäänkin Helsingissä.

Ruotsin MM-joukkueen vararatsastajaksi lähtee Pederin tallin ratsuttaja ja valmennettava Stephanie Holmén. Unelmatyöpaikassaan työskentelevä ”Steffi” voitti alkuvuodesta Zurichin maailmancupin Flip´s Little Sparrowilla. Vaikka MM-startti jäisi vielä haaveeksi, on onneksi varmaa, että myös Steffi on tulossa Helsinkiin.